ارتش اسرائیل برای حمله نظامی به غزه آماده می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۷۵۹
بنیامین نتانیاهو:

ارتش اسرائیل برای حمله نظامی به غزه آماده می‌شود

نتانیاهو از آمادگی ارتش اسرائیل برای حمله نظامی به غزه در پاسخ به حملات موشکی گروه های مقاومت فلسطینی خبر داد.
ارتش اسرائیل برای حمله نظامی به غزه آماده می‌شود

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه النشره، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله نظامی علیه غزه در پاسخ به حملات موشکی گروه های مقاومت فلسطینی آماده می شود.

 

بنیامین نتانیاهو همچنین تاکید کرد که به حملات موشکی گروه های مقاومت فلسطینی "پاسخ قاطع" می دهیم.
 
سخنگوی نتانیاهو نیز در صفحه خود در صفحه توئیتر خودنوشت: ما همچنان به مبارزه با کسانی ادامه می‌دهیم که می‌خواهند به ما آسیب برساند، ما بر ضد آنها به سختی اقدام خواهیم کرد.
 
از سوی دیگر، آویگدور لیبرمن"، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات موشکی غزه به اسرائیل اعلام کرد که در برابر این حملات ساکت نخواهیم نشست.
 
لیبرمن در ادامه افزود: در برابر شلیک موشک گروه های مقاومت فلسطینی ساکت نمی شویم و در صورت نیاز مانعی برای اشغال غزه نمی بینیم.
 
منابع خبری رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی برای بمباران غزه در واکنش به حملات موشکی گروه‌های مقاومت فلسطینی از تانک‎های خود استفاده می‌کند.
 
شبکه 10 رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش اسرائیل طرح حمله زمینی و استفاده از توپخانه برای حمله به نوار غزه را تصویب کرده است.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار