به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، زینب امیری مقدم در خصوص فرمان رهبری به افزایش جمعیت و برنامه های رسانه ای که خلاف آن را تبلیغ می کنند، گفت: من تصور می کنم این دوگانگی بین فرمان رهبریت و عملکرد عکس آن در رسانه ها یک مسئله سیاسی است که در خلاف جهت انقلاب اسلامی حرکت می کند.
وی با مثال زدن کشور چین با جمعیت یک میلیارد و نیم گفت: این کشور حرف اول اقتصاد و علم دنیا را می زند. پس معلوم است که هر چه تعداد افراد کارا بیشتر باشد بیشتر می توان اقتصاد را رشد و نمو داد. مسئله کنترل جمعیت از ابتدا نیز درست نبوده است چراکه جمعیت بیشتر مساوی کارایی بیشتر است.
امیری مقدم تاکید کرد: نظر ما با نظر رهبری یکسان است. رسانه هایی که خلاف جهت این مسئله را مطرح می کنند باید از ادامه فعالیت باز داشته شوند چون برعکس ولایت فقیه، رهبری و انقلاب حرکت می کنند.
وی گفت: امروزه این مسئله کاملا با نیت های سیاسی صورت می گیرد و برای کوچکتر کردن جمعیت مسلمانان و کاهش قدرت آنان است. متعاقبا جمعیت کمتر، امکانات را کمتر می کند و تعداد افراد را در کشاورزان، کارگران و متخصصان و غیره کاهش می دهد لذا برای این کار باید مفهوم اینکه فرزند بیشتر سبب رشد و تعالی بیشتر می شود را جا بیاندازیم.
امیری مقدم ادامه داد: تبلیغ حداقل نیمی از کار را انجام می دهد اما نیم دیگر را باید از طریق پرداخت یارانه های نقدی و سوبسیدهای اینچنینی که به خانواده ها کمک می کند تا فرزندان بیشتری داشته باشند، انجام داد و محدودیت هایی مانند بیمه نکردن فرزند سوم و امثال آن که سالهای پیش اعمال می شد را هرگز در دستورالعمل ها نداشته باشیم و اصلاح گردد.
وی بر اصلاح افکار مردم تاکید کرد و در این باره گفت: می بایستی از طریق کارهای فرهنگی و اقتصادی تفکر داشتن فرزند کمتر را که نهادینه شده است، اصلاح کرد. باید به زنان جامعه اسلامی تفهیم کرد که وظیفه یک زن ، همسرداری و بچه داری است اما زنان باید به قدر کافی از نظر اجتماعی و اقتصادی بالا نگه داشته شوند تا آنها احساس نیاز به کار کردن نداشته باشند.
امیری مقدم گفت: وظیفه یک زن تربیت فرزندان سالم و تحویل آن به جامعه است و یک بچه سالم برای جامعه ثروتی عظیم به شمار می آید. اما در جامعه شهری تمایل بیش از حد زنان به کار کردن در بیرون از منزل تبدیل به معضل شده است. حتی خانواده های روستایی هم تحت تاثیر این مسئله قرار گرفته اند و در اثر تبلیغات و امکاناتی که دریافت نکردند تمایل به کاهش جمعیت خود دارند.