آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۲۳۶
سیاه، سفید، خاکستری-7؛

اردوی دانش آموزی؛ روزهای شادی که به عزا تبدیل شد

در سال های اخیر حوادث مربوط به دانش آموزان کم تعداد نبوده اند؛ از سوختن دانش آموزان شین آبادی گرفته تا غرق شدن چند دختر در ...
اردوی دانش آموزی؛ روزهای شادی که به عزا تبدیل شد

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ در سال های اخیر حوادث مربوط به دانش آموزان کم تعداد نبوده اند. از سوختن دانش آموزان شین آبادی گرفته تا غرق شدن چند دختر در دریاچه پارک شهر و تصادف مرگبار اتوبوس حامل دانش آموزانی که راهی اردو بودند.


در سال 92 نیز شاهد یکی دیگر از این اتفاقات ناگوار بودیم. تابستان سال گذشته که مدارس تازه تعطیل شده بودند، اخباری مبنی بر غرق شدن 7 دانش آموز کرجی در دریای مازندران مخابره شد.


ماجرا از این قرار بود که یک گروه هشتاد نفره از دانش آموزان دبیرستانی از استان البرز به ایزدشهر مازندران آمده و برای تفریح و شنا به سواحل دریای خزر رفته بودند.


گویا در این حادثه یکی از افراد گروه در حال غرق شدن بوده که 9 نفر از دوستانش به یاری او می شتابند. اما عملیات نجاتشان موفق نمی شود و ابتدا 6 نفر غرق و 4 تن مصدوم می شوند و پس از اقدامات اولیه اورژانس به بیمارستان امام نور منتقل می شوند.

 

 


پس از این اتفاق، بلافاصله نوک پیکان اتهامات سمت آموزش و پرورش قرار می گیرد که رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش اعلام می کند: اردوی مازندران ، اردوی دانش آموزی نبوده و هیچ هماهنگی با آموزش و پرورش صورت نگرفته است.


از آن طرف سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، استانداری مازندران و وزرات کشور را مسئول اصلی بروز حادثه غرق شدن 6 نفر در دریای خزر خواند و گفت: این افراد متعلق به مجموعه‌ای شخصی بودند که بین آنها دانش‌آموزان نیز حضور داشتند ولی هیچ ارتباطی به اردوی دانش‌آموزی نداشتند.

 

عبدالوحید فیاضی در توضیح انتشار خبری مبنی بر حادثه غرق شدن تعدادی از دانش‌آموز کرجی در آب‌های ساحلی دریای خزر در شهرستان نور، افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر تمامی مدارس کشور تعطیل است و دانش‌آموزان اردو ندارند نمی‌توان متولی اصلی این حادثه را وزارت آموزش و پرورش خواند زیرا این افراد گروهی 80 نفره از شهرستان کرج بودند که بین آنها علاوه بر دانش‌آموزان، افراد بزرگسال نیز حضور داشتند.

 

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این افراد در یکی از شهرک‌های اختصاصی ساکن شدند و در ساعت 7 بعد از ظهر روز گذشته (11 تیرماه) با وجود آنکه دریا طوفانی بود و غریق نجات وجود نداشت، مشغول شنا شدند.

 

فیاضی، با بیان اینکه شهرک‌های اختصاصی مدیریت درستی ندارد، یادآور شد: متاسفانه ناجیان غریق نیز در منطقه حضور نداشتند.

 

وی با انتقاد از کمبود تعداد ناجیان غریق در شهرستان‌های ساحلی دریای خزر، افزود: متاسفانه غریق نجات در این شهرستان‌ها بسیار کم است؛ واقعیت آن است که به دلیل اینکه ناجیان غریق از تامین مالی برخوردار نیستند انگیزه ای برای ادامه کار ندارند زیرا حقوق سال گذشته آنها به طور کامل پرداخت نشده است.

 

در هر حال، پس از تلاش و سپری شدن ساعت ها زمان، بالاخره جسد دانش آموزان غرق شده از دریا کشف می شود و برای خاکسپاری به محل زندگیشان برگردانده می شود و به این ترتیب، تابستان سال 92 یکی از غمبارترین ایامش را سپری می کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار