به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، معاون اجتماعی نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت : 250 پایگاه نوروزی به صورت چادرهای سیار در استان تهران برای افزایش امنیت و رضایتمندی شهروندان فعال است.
سردار سرتیپ منتظر المهدی در بازدید از پایگاه های نوروزی نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه شهروندان می توانند موارد امنیتی را به این مراکز اطلاع دهند، افزود : ماموران در این پایگاه های نوروزی تمام خدمات معمول کلانتری ها را به شهروندان ارائه می دهند.
وی گفت: پایگاه های نوروزی نیروی انتظامی برای سرعت دادن به عملیات پلیسی و رسیدگی آسان تر به درخواست های شهروندان ایجاد شده است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی تهران بزرگ افزود : در استان تهران 32 هزار مامور نیروی انتظامی در پایگاه های سیار نیروی انتظامی فعالند.
سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه امنیت، سلامت و نشاط ره آورد نظم و قانون است، گفت : نیروی انتظامی تهران بزرگ با این شعار طرح های افزایش امنیت را در استان تهران اجرا می کند.
وی افزود: رفتارهای صحیح ترافیکی، واکنش های مناسب ماموران پلیس و تعامل با مردم، ضامن موفقیت نیروی انتظامی در ایجاد نظم و امنیت است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد گذشت ، رعایت قانون و پرهیز از عصبانیت مواردی است که نظم و امنیت و آرامش شهروندان را در رفت و آمدهای نوروزی تضمین می کند.
سردار منتظرالمهدی نمره پلیس تهران را در زمینه اعتمادسازی و ایجاد مشارکت شهروندان حدود 70 اعلام کرد و گفت: در تحقیقاتی که به تازگی انجام شده جایگاه پلیس از نظر شهروندان تهرانی سومین شغل برتر در کشور است.
وی با اشاره به اینکه هرگاه اعتیاد و خرید و فروش مواد مخدر در کشور افزایش یابد قدرت و منزلت پلیس کاهش می یابد، افزود : بر اساس آمارهای رسمی حدود یک میلیون و 500 هزار معتاد در کشور وجود دارد که هر کدام از آنها 375 بزه انجام می دهند.
معاون اجتماعی نیروی انظامی تهران بزرگ گفت : معتادان سالانه حدود 570 میلیون بزه اجتماعی انجام می دهند بنابراین اگر اعتیاد را کنترل کنیم بسیاری از مشکلات اجتماعی حل خواهد شد .
سردار منتظر المهدی فرصت، سهولت و سرعت را سه مولفه ایجاد کننده برای سرقت دانست و افزود : شهروندان باید با رعایت نکات ایمنی مولفه های فرصت و سهولت را از دزدان بگیرند.
وی همچنین از تلاش کارشناسان مشاور در مراکز مشاوره کلانتری ها قدردانی کرد و گفت : سال گذشته از حدود 300 هزار پرونده در مراکز مشاوره کلانتری ها حدود 70 درصد از پرونده ها حل و فصل و از چرخه رسیدگی انتظامی و قضایی خارج شده است .