آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۴۲۰
وزیر خارجه کویت:

راه حل نظامی فایده‌ای برای پایان دادن به بحران سوریه ندارد

وزیر خارجه کویت در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب گفت: راه حل نظامی فایده ای برای پایان دادن به بحران سوریه ندارد.
راه حل نظامی فایده‌ای برای پایان دادن به بحران سوریه ندارد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الشروق، «شیخ صباح الخالد» وزیر خارجه کویت امروز یکشنبه (3 فروردین) در جمع وزاری خارجه شرکت کننده در نشست اتحادیه عرب دی این کشور گفت: راه حل نظامی فایده ای برای پایان دادن به بحران سوریه نخواهد داشت بلکه مذاکرات می‌تواند به درگیری‌های خونین در این کشور پایان دهد.

 

وی افزود: بعد از همدردی با ملت فلسطین؛ نیازمند رسیدن به یک موضع بین‌المللی در حمایت از مسئله فلسطین هستیم.

 

«صباح الخالد» که به عنوان نماینده کویت در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب در این کشور سخن می‌گفت، افزود: تجاوزهای مستمر علیه غزه، نیازمند دخالت از سوی جامعه بین‌الملل و اجرای تصمیماتی از سوی سازمان ملل متحد است.

 

وی در ادامه گفت: تحولات پی در پی در منطقه ما موجب نا امنی‌های سیاسی و امنیتی شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار