دفتر آثار و نشر استاد سید اکبر پرورش تاسیس شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۲۳۱۰

دفتر آثار و نشر استاد سید اکبر پرورش تاسیس شد

رئیس هیئت مدیره خانه انقلاب اسلامی گفت: دفتر آثار و نشر استاد پرورش در محل خانه انقلاب اسلامی تشکیل شده و شورای مربوط به این کار در حال طبقه بندی آثار است.
دفتر آثار و نشر استاد سید اکبر پرورش تاسیس شد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرکزاری دانشجو»، امیرحسین بانکی در مراسم پیشگامان و پیشکسوتان انقلاب اسلامی اظهار کرد: خانه انقلاب اسلامی و ولایت متعلق به همه است و پیشگامان انقلاب نیز در همین راستا باید تجربیات خود را به نسل جوان منتقل کند.

 

وی با بیان این که فضا و زمان برای همه پیشکسوتان انقلاب در مجموعه خانه انقلاب وجود دارد، تصریح کرد: این عزیزان با انتقال بینش انقلابی به جوانان خدومت بزرگی به نظام جمهوری اسلامی می کنند.
 
رئیس هیئت مدیره خانه انقلاب اسلامی و ولایت بیان کرد: خانه انقلاب و ولایت با هزینه شهرداری در سال 90 به بهره برداری رسید و در 2 سال اخیر فعالیت‌های زیادی کرده و برای تمام گروه‌های سنی سلسله نشست‌های فتوا، جمعیت و کرسی‌های آزاد اندیشی برگزار کرده است.
 
وی با توضیح این که استقبال دانش‌آموزان از این برنامه‌ها گسترده بوده، افزود: در مقطع فعلی تراکم برنامه‌ها به شکلی است که در بعضی مواقع با محدودیت مکانی روبه رو می‌شویم.
 
بانکی با اشاره به این که در دوسال اخیر برنامه 5 رمضان در این مکان برگزار شده، تصریح کرد: علاوه بر جمع آوری خاطرات شفاهی انقلابیون اصفهان، دفتر آثار و نشر استاد پرورش نیز در محل خانه انقلاب اسلامی تشکیل شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: خانه انقلاب اصفهان تمام آثار مربوط به استاد پرورش را جمع آوری می‌کند و شورای مربوط به این کار نیز در حال طبقه بندی آثار است.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار