عاقبت دختران در خانواده های معتاد چه می شود؟

افشین محمدباقر طباطبایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اظهار کرد:متاسفانه اکثر این افراد از چاله به چاه میافتند و در انتخاب بین بد و بدتر گرفتار زندگی بدتر از گذشته خود میشوند و در این مسیر دچار بسیاری از اختلافات روانی، شخصیتی، رفتاری و گاه جنایت هم میگردند که تاثیر مستقیم آن بر فرزندانشان جبران ناپذیر است.
وی افزود: اعتیاد زنان بدون شک تأثیرات فاجعه آمیزی بر روی جامعه دارد زیرا اگر تربیت کنندگان نسلهای آینده جامعه دچار ناهنجاریهای اخلاقی و اجتماعی شوند، نمیتوانند افراد سالم و صالحی را به جامعه تحویل دهند.
این کارشناس مسائل اجتماعی، اغلب ناهنجاریها و تخریبهای اخلاقی را مربوط به خانوادههای سست ایمان، غیر مذهبی و آشفته و بزهکار عنوان کرد و گفت: مسلم است که پیوند زناشویی سالم و محیط امن خانواده نمیتواند جایگاه رشد معضلات اخلاقی و آسیبهای اجتماعی باشد.
طباطبایی اهمیت دادن به پیشگیری در وهله اول، آموزش مهارتهای حل مسئله به خانواده و فرزندان، آموزش و ارتقای مهارتهای اجتماعی به خانوادهها و فرزندان، ترویج ارزشهای دینی و افزایش احساس تعهد مردم به این ارزشها و آگاهی دادن به خانوادهها و افراد جامعه در مورد پیامدهای منفی اعتیاد به مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتی را از جمله راهکارهای لازم برای جلوگیری از گرفتار شدن فراد در دام آسیبها و بزهکاریها عنوان کرد.
به گفته این کارشناس دختران جوانی که در دامن پدران و مادران معتاد بزرگ میشوند برای فرار از جهنم خانه خود مجبور به ازدواجهای اجباری و یا انجام کارهای دیگری، میشوند.