آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۵۶۳۵

بارش باران در 16 استان کشور کاهش یافته است

مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از کاهش بارش‌ها در ۱۶ استان کشور خبر داد.
بارش باران در 16 استان کشور کاهش یافته است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، محمد حاج‌رسولیها گفت: از ابتدای سال آبی جاری (مهر92) تا پایان هفته گذشته، بارش‌های استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، قم، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، مازندران و یزد در مقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته کاهش یافته است.


وی ادامه داد: همچنین در این مدت بیشترین کاهش بارش‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته با 47 درصد به استان سمنان و کمترین کاهش بارش‌ها با یک درصد به استان مازندران اختصاص داشته است.


به‌گفته وی، بارش‌های 14 استان کشور نیز از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه 92) تا پایان هفته گذشته در مقایسه با سال آبی پیشین افزایش یافته است.


حاج‌رسولیها با اشاره به گزارش بارش‌های کشور، ادامه داد: از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته حجم بارش‌های استان‌های اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، زنجان و سیستان و بلوچستان به‌ترتیب 166، 142، 417، 269،232 و 110 میلیمتر ثبت شده که درمقایسه با حجم بارش‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته به‌ترتیب چهار، 9،44، 43، شش و 49 درصد افزایش یافته است.


مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران تصریح کرد: همچنین از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بارش‌های استان‌های قزوین، کرمان، کرمانشاه، گیلان، لرستان، مرکزی، هرمزگان و همدان درمقایسه با سال آبی گذشته افزایش یافته است.


به‌گفته وی، بارش‌های استان‌های یادشده به‌ترتیب 236، 139، 414، 738، 449، 228، 194 و 286 میلیمتر ثبت شده که درمقایسه با حجم بارش‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته به‌ترتیب 12، چهار، 26،24، 9، 18، 37 و 18 درصد افزایش یافته است.


وی افزود: در این مدت بیشترین افزایش بارش‌ها درمقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته، با 49 درصد به استان سیستان و بلوچستان و کمترین افزایش بارش‌ها با چهار درصد به استان اردبیل و کرمان اختصاص داشته است.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار