آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۵۸۵۸
حیدری در نشست خبری عنوان کرد:

تشریح اهداف همایش بین‌المللی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط

دبیر چهارمین همایش بین‌المللی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط گفت: در برگزاری این همایش تصمیم داریم دولت را در فرهنگ‌سازی وارد کرده مردم را به تولید آثار هنری تشویق و پدیدآورندگان آثار را به حقوق‌شان آگاه نماییم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، لادن حیدری دبیر همایش و مدیر کل حقوقی و مالکیت معنوی وزارت ارشاد در نشست خبری چهارمین همایش بین‌المللی حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط که صبح امروز در سالن دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد گفت: همایش‌های وزارت ارشاد به عنوان سلسله همایش از چند هدف برخوردار است که مهمترین آن فرهنگ‌سازی برای استقرار نظام مالکیت فکری در کشور است ما در مالکیت ادبی و هنری از مالکیت صنعتی عقب هستیم.
 
وی افزود: از بزرگترین چالش‌ها در این زمینه این است که پدیدآورندگان آثار از حقوق خود آگاهی ندارند از این رو تصمیم داریم در برگزاری همایش دولت را در فرهنگ‌سازی وارد و مردم را به تولید آثار هنری تشویق کرده و نیز پدیدآورندگان را به حقوق‌شان آگاه کنیم.
 
حیدری ادامه داد: رویکرد همایش امسال سازمان‌های مدیریت جمعی هستند که به دولت وابستگی نخواهند داشت ما بیشتر راغب هستیم عرصه فرهنگ را به بخش خصوصی سپرده و مشارکت آنها را در این حوزه داشته باشیم.
 
وی با اشاره به اینکه تشکیل کمیته‌های سیاست‌گذاری پشتیبانی و اجرایی یکی از برنامه‌هایی است که در راستای همایش صورت خواهد گرفت گفت:‌ از دانشگاهیان و صنوف برای شرکت در همایش دعوت کرده‌ایم همچنین از دانشگاهیان خواسته‌ایم تا دانشجویان برتر را به ما معرفی نمایند و این برای پایان‌نامه‌های برتر جوایزی در نظر گرفته شده است.
 
حیدری در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه از مقامات عالی دولت برای شرکت در چهارمین همایش بین‌المللی حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط دعوت به عمل آمده است گفت: معاون دبیر کل سازمان جهانی مالکیت فکری برای اولین بار در این همایش حضور خواهد داشت.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار