به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این بنیاد برای توانمند سازی اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته خوزستان در 9 طرح به میزان 1497میلیارد و 750 میلیون ریال مشارکت مالی کرده است .
این طرح ها تاکنون 54 درصد رشد فیزیکی داشته است و انتظار می رود با بهره برداری از این طرح ها نزدیک به هفت هزار نفر صاحب شغل پایدار شوند .
در همین حال بنیاد برکت در امور زیربنایی و فرهنگی نیز 1738میلیارد و 528 میلیون ریال در مناطق محروم این استان هزینه کرده است.
این طرح ها شامل برق رسانی آب رسانی امور مخابراتی، مسکن، جاده، آبخیزداری، باغبانی، دامپروری، سوخت رسانی انتظامی، مذهبی است.
بیشترین میزان تمرکز بنیاد برکت برای انجام امور زیربنایی و محرومیت زدایی در مناطق محروم لالی، اندیکا و منطقه عشایری مسجد سلیمان در شمال شرقی استان خوزستان بوده است.
اجرای طرح های یاد شد جمعیتی بالغ بر 85 هزار نفر شامل 15 هزار خانوار را در 707 روستای محروم مناطق اندیکا، لالی و مسجد سلیمان، تحت تاثیر قرار می دهد.
100 درصد از این طرح ها تاکنون پیشرفت فیزیکی داشته و برای بیش از 3220 نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم ، ایجاد شغل کرده است.
بنیاد برکت همچنین برای ساخت 55 مدرسه شامل 206 کلاس درس در روستاهای خوزستان به میزان 126میلیارد و 280 میلیون ریال، اختصاص داده است.
بنیاد عام المنفعه برکت که شش سال پیش زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد، تاکنون تلاش کرده است در حوزه های مختلف به محرومان کشور خدمت کند.
بنیاد ﻋﺎم اﻟﻤﻨﻔﻌﻪ برکت برای ایجاد ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی اﻗﺘﺼﺎدی و روﺣﻴﻪ ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ درﻣﻨﺎﻃﻖ ﻛﻤﺘﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻳﺎﻓﺘﻪ و ﻣﺤﺮوم ﻛﺸﻮر براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺳﺘﺎد اﺟﺮاﻳﻲ ﻓﺮﻣﺎن ﺣﻀﺮت اﻣﺎم(ره) از سال 86 شکل گرفت.