استاندار یزد با اشاره به توجه به نیازهای استان در بخشهای مختلف گفت: به تناسب نیاز رشتههای دانشگاهی و پذیرش دانشجو را افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، میرمحمدی روز گذشته در نشست هم اندیشی مدیران مراکز آموزش عالی استان یزد در سالن مرحوم حمیدیا استانداری یزد با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود در دانشگاههای یزد بیان داشت: به تناسب مراکز آموزشهای عالی استان یزد باید توانمندیها نیز ارتقا پیدا کند.
وی افزود: مسئله اصلی در خصوص کمیت و کیفیت در دانشگاه ها توجه به برند در آنها است که در صورت ایجاد برند در دانشگاه های استان متوجه پیشرفت آنها خواهیم شد و در این صورت می توانیم آنها را با دانشگاه های دیگر در سطح بالای کشور مقایسه کنیم.
استاندار یزد تصریح کرد: استان یزد با توجه به شرایط طبیعی خود باید به گسترش مراکز آموزش عالی خود توجه ویژه ای داشته باشد و از طریق این برندهای موجود، نیروهای متعهد و متخصص را پرورش دهد.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: اگر ما معتقدیم که استان یزد استانی دارالعباده است؛ بنابراین نباید نگران ورود دانشجویان غیربومی و اثرگذاری آنها بر مردم باشیم؛ بلکه باید از طریق فرهنگ غنی دارالعباده آنها را نیز با این فرهنگ ها آشنا کرده و از آسیب پذیری آنها بکاهیم.
وی ادامه داد: ما باید به تناسب بازار کار نیرو نیز پرورش داده و رشته های مرتبط را بوجود بیاوریم و از ورود رشته های غیر کارآمد نیز بکاهیم.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید مکانی برای پرورش نیروهای توانمند باشد، خاطرنشان کرد: باید نیروهایی پرورش دهیم که در میدان عمل، قدرت بالایی داشته باشند و پیشرفت کشور را رقم بزنند.
میر محمدی با بیان اینکه مسئولیت مدیران دانشگاه ها از سایر مدیران بالاتر است، تصریح کرد: تمام کسانی که شما پرورش خواهید داد مدیران آینده این کشور هستند که مسائل و امور کشور با همت و تدبیر آن ها رقم خواهد خورد.
وی افزود: تقویت روحیه پرسشگری، توجه به کرسی های آزاد اندیشی و هم افزایی و هماهنگی بین دانشگاه های استان عوامل دیگری است که باید مورد توجه مدیران در دانشگاه ها قرار گیرد.
استاندار یزد در پایان با اشاره به تشکیل کارگروهی در دانشگاه یزد برای بررسی مشکلات پیشروی موسسات آموزش عالی استان گفت: در این کارگروه باید مسائلی چون حمایت و نظارت از طرح های پژوهشی، همکاری بین دانشگاهی، برقرای ارتباط بین دانشگاه ها و صنعت، معرفی مزیت های موجود و مزیت های مورد نیاز، ایجاد فضای پرسش گری، ایجاد سامانه همایش های دانشگاهی، ایجاد رشته های بین رشته ای، تجاری سازی ایده های علمی- پژوهشی، تجمیع دانشگاه های کوچک با بزرگ، بررسی بازار کار متناسب با جذب دانشجو با حضور کارشناسان و مدیران موسسات آموزش عالی استان مورد بررسی قرار گیرد.