کد خبر:۳۱۲۰۵۹
با برگزاری جشنواره شیخ بهایی؛

عرضه 400 فناوری در جشنواره شیخ بهایی/ انتقال 200 هزار میلیارد دلاری تکنولوژی به کشور

دبیر دهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی از برگزاری این جشنواره از 18 تا 20 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: بیش از 400 طرح در بخش طراحان کسب و کار دریافت شده است که پس از داوری 17 کاندید برتر انتخاب خواهند شد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سروش علیمرادی، در نشست خبری پیش از ظهر امروز به جزئیات برگزاری دهمین دوره جشنواره شیخ بهایی اشاره کرد و افزود: این دوره از جشنواره با شعار «منحصر به فرد در اعتباربخشی به فعالیت فن‌آفرینان کشور» از 18 تا 29 اردیبهشت برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه توسعه فن‌آفرینی و خلاقیت و نوآوری را از اهداف این جشنواره ملی نام برد و اظهار داشت: ایجاد فضای تعامل بین فعالان عرصه‌های فن‌آفرینی، تجاری‌سازی دستاوردهای فناوری و تقدیر از برترین‌های عرصه فن‌آفرینی از اهدافی است که در این چشنواره دنبال می‌شود.
 
علیمرادی، با تاکید بر اینکه جشنواره امسال در دو بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار می‌شود، ادامه داد: طراحان کسب و کار،‌ فن‌آفرینان و سرمایه‌گذاران کارآفرین جزء بخش‌های مسابقه‌ای و نمایشگاه دستاوردها، سمینارهای آموزشی و بررسی فناوری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری جزء بخش غیرمسابقه‌ای این جشنواره است.
 
دبیر دهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی، بخش مسابقه‌ای را شامل بخش‌های رده نوپا، در حال رشد و رشدیافته می‌شود، خاطر نشان کرد: فن‌آفرینان شرکت کننده در این بخش باید 51 درصد خصوصی بوده و حتما فناوری تبدیل به محصول و عرضه شده به بازار را در کارنامه خود داشته باشند.
 
وی در ادامه با بیان کاربردی بودن این جشنواره، توضیح داد: کارآفرینان با شرکت در این جشنواره باید  طرح‌ کسب و کاری را ارائه دهند که در سال آینده امکان تجاری ‌سازی آن فراهم باشد و به یک شرکت دانش‌بنیان تبدیل ‌شوند.
 
علیمرادی به بیان جوایز برترین‌های این دوره از جشنواره پرداخت و یادآور شد: افراد برتر در این حوزه از تسهیلات صندوق نوآوری بهره‌مند می‌شوند که بر همین اساس 150 میلیون تومان نفر اول 100 میلیون نفر دوم و 75 میلیون به نفر سوم تسهیلات اعطا خواهد شد.
 
دبیر دهمین جشنواره ملی فن‌آفرینان شیخ بهایی با اشاره به اینکه هر سال 9 نفر برگزیده بخش کارآفرینی انتخاب می‌شوند، اضافه کرد: بخش بورس عرضه و فروش فناوری از دیگر بخش‌های این جشنواره است که از سال اول برگزاری نمایشگاه عنوان بورس ایده توسط این جشنواره عنوان شد که هدف از آن ایجاد فضای مناسب به منظور ترغیب سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در فناوری‌ها و طرح‌های نیمه صنعتی که توان تجاری‌ شدن دارند است.
 
علیمرادی با تاکید بر اینکه در این جشنواره طرح‌های نیمه صنعتی که قابلیت تجا‌ری‌سازی دارد ارزش‌گذاری می‌شود، اظهار داشت: طرح‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی دارند در بخش نمایشگاهی عرضه می‌شوند و زمینه لازم برای عقد قرارداد فراهم می‌شود.
 
وی در توضیح پارک‌های علم و فناوری همکار با جشنواره ملی فن‌آفرینان اصفهان توضیح داد: پارک‌های علم و فناوری خراسان رضوی، همدان، فارس، خوزستان، زنجان، کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان و مازندران جزو پارک‌هایی هستند که در سال‌های اخیر با پارک علم و فناوری اصفهان همکاری می‌کنند.
 
دبیر دهمین جشنواره ملی فن‌آفرینان شیخ بهایی به ارائه آماری از جشنواره پرداخت و توضیح داد: بیش از 400 طرح در بخش طراحان کسب و کار دریافت شده است که پس ازطی مراحل داوری 17 کاندید برتر خواهد داشت.
 
به گفته وی در بخش فن‌آفرینان نیز از بین 85 شرکت دانش بنیان دارای طرح‌های فن‌آورانه که توسط این شرکت‌ها تجاری‌سازی شده‌اند و ثبت‌نام کرده‌اند 21 کاندید در سه گروه نوپا در حال رشد و رشد یافته پس از سه مرحله داوری انتخاب می‌شوند.
 
علیمرادی شناسایی بیش از پنج شرکت سرمایه گذار و انتخاب دو شرکت سرمایه‌گذار به عنوان کاندیدا را از دیگر بخش‌های این جشنواره عنوان کرد و افزود: در بخش بورس عرضه و فروش فناوری 17 طرح نیمه صنعتی از میان 40 طرح ارسالی انتخاب شدند.
 
دبیر دهمین جشنواره ملی فن‌آفرینان شیخ بهایی در مورد طرح‌های تجاری‌سازی شده در طول برگزاری 9 دوره این جشنواره نیز گفت: دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته با معرفی طرح نیمه تجاری به نام بلوتوث ترافیکی امسال توانسته است خود را تبدیل به شرکتی دانش بنیان کند.
 
به گفته وی سال گذشته در بورس فناوری دو تکنولوژی به ارزش‌های 200 هزار دلار و یک میلیارد تومان به صورت انتقال تکنولوژی از شرکت‌های خارجی صورت پذیرفته است همچنین 2 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی نیز بر روی پروژه تولید ظروف گیاهی شده است.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار