روایتهایی از زندگی شیخ بهایی به مناسبت سالروز تولد او؛
کد خبر:۳۶۳۸۹۰
دبیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی خبر داد:
فراخوان ارسال مقاله به جشنواره ملی شيخ بهايي آغاز شد
دبیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در اصفهان از آغاز فراخوان ارسال مقاله به یازدهمین دوره از این جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، سروش علیمرادی، دبیر یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو بخش مسابقهای و غیر مسابقهای گفت: علاقه مندان برای شرکت در بخش مسابقهای شامل طراحان کسب و کار تا پایان دی، فن آفرینان تا پایان آذر و سرمایه گذاران کارآفرین تا ۲۰ فروردین سال آینده فرصت دارند.
وی افزود: علاقه مندان برای شرکت در بخش غیر مسابقهای شامل بورس ایده و فروش فناوری تا۳۰ آذر، بورس ایده تا پایان بهمن و سمینار، کارگاههای آموزشی و نمایشگاه دستاوردهای فن آفرینان تا پایان فروردین سال آینده فرصت دارند.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی تصریح کرد: ایده مبتنی بر فناوری، تیم کاری متخصص، داشتن برنامه کسب و کار و یا داشتن یک شرکت دانش بنیان از جمله شرایط پذیرش در یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی است.
علیمرادی از ثبت نام رایگان برگزیدگان جشنوارههای جوان و بینالملل خوارزمی و رازی در این جشنواره خبر داد و بیان داشت: در یازدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ملی نخبگان و دفتر منطقهای یونسکو از برگزیدگان و طرحهای برتر صاحبان ایده حمایت میکنند.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در بخش المپیاد دانشجویی باید طرحهای کسب و کار در قالب المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی خود را تا ۳۰ دی ارائه کنند و نیاز به ارسال خلاصه طرح ندارند و ثبت نام برای آنها رایگان است.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی اینترنتی www.shtf.irمراجعه کنند، خاطرنشان کرد: یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اردیبهشت ماه سال آینده در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.