كنكوري‌ها در جمع‌هاي آسيب زا و متشنج شركت نكنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۲۱۱
يك روانشناس در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

كنكوري‌ها در جمع‌هاي آسيب زا و متشنج شركت نكنند

يك روانشناس گفت:‌ دانش آموزان كنكوري براي كاهش اضطراب و بالا بردن سطح تمركز خود از شركت در جمع‌هاي آسيب زا و متشنج دوري كنند.

دكتر محسن ايماني در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، افزود: ايجاد ناامني در كشور تمركز دانش آموزان كنكوري را كاهش مي دهد.

وي با اشاره به اينكه هر عاملي كه ايجاد ناامني به وجود آورد اضطراب افراد را افزايش مي دهد، تصريح كرد: تشنجات به وجود آمده در روزهاي اخير، ذهن دانش آموزان كنكوري را مشغول كرده و اين امر به روند موفقيت آن‌ها تاثير بسزايي دارد.

اين روانشناس با اشاره به اينكه انجام هر نوع كار جديد براي افراد استرس‌زا است، گفت: بسياري از دانش آموزان بر خلاف تلاش بسيار به دليل نداشتن عنصر اعتماد به نفس در خود نمي توانند در كنكور موفق شوند.

ايماني گفت: دانش آموزان با مطالعه و بالا بردن تسلط خود بر محتواي درسي آزمون مي توانند اعتماد به نفس خود را افزايش داده و ميزان اضطراب خود را كاهش دهند.

سطح توقع خانواده‌ها در ميزان استرس دانش آموزان تاثير دارد

اين روانشناس با اشاره به اينكه خانواده ها نقش بسزايي در كاهش استرس دانش آموزان كنكوري دارند، افزود: اگر توقع خانواده ها به خصوص پدر و مادرها به ميزان استعداد فرزندانشان در سطح استعداد آنان باشد، استرس دانش آموزان براي شركت در كنكور كاهش مي‌يابد.

ايماني تصريح كرد: دانش آموزي كه توان قبولي در رشته علوم آزمايشگاهي را داراست، خانواده ها نبايد با فشار و توقعات بي جا از فزندانشان انتظار قبولي در رشته پزشكي داشته باشند.

كشف استعدادها، استرس را در كنكور كاهش مي دهد

وي با اشاره به اينكه اضطراب زياد ناشي از توقع زياد دانش آموزان از خود نيز درخود به وجود مي آيد اشاره كرد: دانش آموزان بايد به اندازه‌اي كه استعداد و توان دارند توقع قبولي در كنكور داشته باشند.

اين روانشناس اضافه كرد: دانش آموزان با استفاده  از روش هاي آرام سازي كه انقباض و انبساط ماهيچه هاي بدن است، قادر خواهند بود استرس ناشي از كنكور را در خود كاهش دهند.

ايماني بيداري شب قبل از كنكور را مخرب عنوان كرد و افزود: فردي كه شب قبل از امتحان بيدار مي ماند در وز امتحان به علت خستگي بر آموخته هاي خود تسلط نداشته و اين امر موجب عدم تمركز فرد در روز امتحان مي شود.

وي اظهار داشت: عدم تمركز در افراد سطح اضطراب را افزايش داده و اين امر موجب قبول نشدن در امتحان است.

اين روانشناس با اشاره به اينكه استراحت كافي در قبل از برگزاري كنكور سطح تمركز دانش آموزان را افزايش مي دهد گفت: تمركز كافي فرد در زمان برگزاري كنكور اضطراب را كاهش داده و فرد در كنكور از موفقيت بهتري برخوردار مي شود.

ايماني در پايان به دانش آموزان كنكوري توصيه كرد: استراحت كافي در شب قبل از كنكور موجب بالا رفتن سطح تمركز دانش آموزان مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار