مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» گفت: اگر دانشجویی نتواند اوقات فراغت خود را به درستی پر کند نمی تواند در زمینه علمی و پژوهشی نیز فعالیت و کارایی مناسب داشته باشد.
وی افزود: برای بهبود وضعیت دانشجویان البته متناسب با شرایط کلی جامعه و فضایی که باید درون دانشگاه ها باشد، از دانشگاه ها خواسته ایم که دانشگاه آرومی داشته باشیم اما دانشجویان ساکت نباشند.
صدیقی گفت: دانشگاهی را می خواهیم که دانشجویان به راحتی بتوانند مطالبات خود را بیان کنند و فعالیت های فرهنگی، فوق برنامه و صنفی خود را درون دانشگاه در چارچوب آیین نامه ها و قوانین دانشگاه اجرا کنند.
وی در مورد پاسخ گویی روسای دانشگاه ها به مطالبات دانشجویان گفت: درصورتی که دانشجویان درخواست های صنفی خود را به صورت منطقی بیان کنند، روسای دانشگاه ها باید با سعه ی صدر به خواسته های دانشجویان گوش دهند و درصورت امکان خواسته های آنها را برآورده کنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان باید بتوانند علایق غیر علمی خود را در فضای دانشگاه برآورده کنند، علایق فرهنگی و اجتماعی دانشجویان باید در محیط دانشگاه برآورده شود.
وی درمورد مشکلات خوابگاه ها گفت: به علت توسعه کمی بیش از حد در طی سال های اخیر به ظرفیت خوابگاه ها و زیرساخت ها توجه نشده و توسعه رشته ها متناسب با ظرفیت های خوابگاهی و رفاهی نبوده و دانشجویان بیش از ظرفیت خوابگاه ها در اتاق ها اسکان یافته اند و همچنین افزایش دانشجویان دختر و توسعه تحصیلات تکمیلی و نیاز به خوابگاه دراین بخش خود مشکلاتی را به وجود آورده و بنابراین در مجموع تنها 40 درصد از دانشجویان روزانه و نیازمند خوابگاه پوشش داده شده اند.
صدیقی درمورد دفاتر مشاوره ای دانشگاه ها اظهار داشت: فعالیت این دفاتر حل مشکلات درسی دانشجویان نیست، بلکه باید به مشکلات روحی و روانی دانشجویان رسیدگی شود و درصوتی که دانشجو مشکلی دارد، برطرف کنند و درکنار بحث های آموزشی به مباحث افسردگی دانشجویان نیز رسیدگی شود.