کد خبر:۳۱۱۷۵۷
مطیعی در جمع خبرنگاران گفت:

دانشگاه خواجه نصیر در مورد خوابگاه ها با مشکل مواجه است

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم گفت: یکی از مشکلات عمده ای که دانشگاه خواجه نصیر دارد مشکل خوابگاه ها و سلف غذاخوری است که خوابگاه این دانشگاه قدمت بالایی برخوردار است و نمی تواند نیاز دانشجویان را پاسخ دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مطیعی، رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در جمع خبرنگاران گفت: پانسیون ها یکی از مکان هایی هستند که دانشجویان معمولاً در آنها ساکن می شوند و این پانسیون ها زیر نظر سازمان گردشگری قرار دارند و ما آمار این پانسیون ها را در اختیار نداریم و در این پانسیون ها علاوه بر دانشجویان، افراد دیگری نیز ساکن هستند که این به مرور زمان موجب کنش های بین افراد می شود.

وی افزود: ما هیچ وقت پانسیونی را در میان سال تحصیلی تعطیل نکرده ایم و قصد نداریم این اقدام را انجام بدهیم ولی به دلیل اینکه این پانسیون ها زیر نظر سازمان گردشگری هستند ممکن است این سازمان، اقدام به پلمپ پانسیون کند که در نهایت موجب سرگردانی دانشجویان می شود.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در مورد حضور بخش خصوصی در ساخت و احداث خوابگاه ها پرسیده بود، گفت: بخش خصوصی انگیزه لازم برای حضور در ساخت خوابگاه ها را ندارد و بانک نیز از دادن اعتبار به بخش خصوصی خودداری کرده است.

وی در ادامه بیان کرد: در قانون بیان شده است افرادی که اقدام به ساختن خوابگاه می کنند می توانند از وام های با بهره 4 درصد بهره بگیرند و ما به التفاوت آن را معاونت ریاست جمهوری پرداخت کند ولی بانک مرکزی اعلام کرده است که به علت نداشتن تضمین از سوی دولت برای پرداخت این مابه التفاوت از پرداخت این وام ها خودداری می کنند.

مطیعی در مورد نیازسنجی در مورد خوابگاه ها گفت: باید نیاز استان های مختلف به خوابگاه ها مورد بررسی قرار بگیرد، در استان تهران مشکلی که با آن مواجه هستیم کمبود خوابگاه است ولی در استان های دیگر مشکل نبود دانشجو است و ممکن است 50 درصد خوابگاه ها به دلیل دانشجو خالی بماند.

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در ادامه اظهار داشت: مسئول خوابگاه های دانشجویی در شهرستان ها با این مشکل مواجه اند که از یک طرف خوابگاه ها به دلیل نبود دانشجو خالی است و از طرف دیگر نمی توان آن خوابگاه ها را به غیر از آن دانشجو اجاره بدهند.

وی در مورد تقاضای زیادی که برای خوابگاه ها در کشور وجود دارد، گفت: تقاضا برای زندگی در خوابگاه با یک جهش مواجه بوده است و به همین دلیل دانشگاه ها مجبور شده اند که فضاهای آموزشی و اداری خود را در اختیار خوابگاه ها قرار بدهند و این فضاها، مناسب زندگی کردن نیست و دانشجو ها با مشکلات رفاهی مواجه هستند.

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در مورد دانشگاه خواجه نصیر گفت: در تهران دانشگاه خواجه نصیر با مشکل کمبود خوابگاه و سلف غذاخوری مواجه است و تقاضای دانشجویان برای خوابگاه زیاد است و همچنین قدمت خوابگاه های مورد استفاده بالا است و رفاه دانشجویان با مشکل روبرو شده است.

وی در پایان گفت: امیدواریم که در سال های آینده مشکل دانشگاه ها در مورد خوابگاه ها برطرف شود و اگر چه برون سپاری صورت گرفته است ولی باید تجهیزات و امکانات لازم برای خوابگاه ها فراهم شود و باید به بازسازی خوابگاه های وقفی پرداخت.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار