احترام به راي اكثريت مردم يك مسئله انساني است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرمآباد، جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد خرم آباد در اين بيانيه ضمن اعلام حمايت و پشتيباني از بيانات مقام معظم رهبري در نماز جمعه تاريخي تهران، با دعوت از همگان براي جلوگيري از تكرار اشتباهات گذشته و رفتار با حسن برادري در خصوص انتخابات تاكيد كرده است: به توطئههاي چندين ماه قبل از انتخابات دشمنان نظام آگاهي دارند و عوامل خارجي و داخلي آن را خوب ميشناسند و اگر آنان حيا نكنند يقين بدانند، فرزندان انقلابي امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب به وظيفه خود در زمان مناسب عمل خواهند كرد.
اين بيانيه خواستار حل و فصل مطالبات از طريق قانون شده و همگان را به وحدت و وفاق و اميد به آينده و نصبالعين قرار دادن فرمايشات مقام معظم رهبري در خطبههاي نمازجمعه (29 خرداد) تهران توصيه كرده است.
جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد خرم آباد در پايان خاطرنشان كرده اند: دشمنان خارجي بدانند از دست عدهاي اغتشاشگر كاري ساخته نيست و فرزندان انقلاب و نظام اسلامي هميشه هوشيار و بيدارند و هرگونه توطئه را خنثي و ياوهگويان غرب را كه در راس آنها آمريكا، انگليس و اسرائيل غاصب قرار دارد، در صورت هرگونه مداخله با جوابي دندانشكن مواجه خواهند كرد./انتهاي پيام/