نخبگان سياسي با مشاجرات داخلي از توطئههاي دشمنان غافل نمانند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، حجت الاسلام سيد رضي شكوري ديروز پنجم تيرماه در خطبههاي اين هفته نماز جمعه خوي اظهار داشت: در 30 سال گذشته استكبار جهاني مشكلاتي را براي نظام ما درست كرده است اما فرقي كه مواضع اخير آنها با گذشته داشت اين است كه خباثت خود را به صورت علني و با حمايت از آشوبگرن نشان دادند.
وي گفت: عوامل استكبار فكر مي كردند اختلافات موجود در ميان مردم است نه گروهها و جريانهاي سياسي، لذا احساس كردند كه مي توانند با گسترش آشوبها به اهداف شوم خود دست يابند اما غافل از اين بودند كه ملت ايران پس از 30 سال با حضور گسترده 85 درصدي بر سر صندوقهاي راي، وفاداري خود را به آرمانهاي انقلابي اعلام كردند و اجازه ندادند دشمنانشان از آنها انتقام بگيرند.
شكوري ادامه داد: تمام جريانهاي سياسي، گروه ها و نخبگان جامعه بايد با توجه به توطئههاي استكبار، هجمههاي ناجوانمردانه و اتفاقات پيرامون دو كشور اسلامي تحت اشغال استكبار، شرايط خاص حاكم بر منطقه را مورد توجه قرار داده و با مشاجرات داخلي از دشمنان غافل نمانند.
امام جمعه خوي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بحث اصلاح الگوي مصرف اظهار داشتند: از جمله ادله بر حرمت اسراف، عقل است چون تمامي عقلاي عالم اسراف در زندگي را اعم از مصارف زندگي شخصي يا بيت المال و يا اسراف در اموال مربوط به اشخاص ديگر مورد نكوهش و سرزنش قرار داده اند.
وي در پايان با اشاره به روايتي از پيامبر اكرم(ص) در خصوص خودنمايي و فخرفروشي، خاطرنشان كرد: ريا و خودنمايي از عوامل و ريشههاي اسراف است./انتهاي پيام/