کد خبر:۳۱۷۷۳۱
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور مطرح کرد:

80 درصد نیروی انسانی سازمان میراث فرهنگی غیرمتخصص‌‌اند

رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: در حال حاضر 80 درصد از نیروی انسانی سازمان میراث فرهنگی را نیروهای غیرمتخصص تشکیل می‌دهند و سه برابر هشت سال قبل نیروی انسانی فاقد تخصص در این سازمان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در ادامه جریان بررسی 66 امین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران سلطانی فر رئیس سازمان میراث فرهنگی در پاسخ به سوالات مطرح شده از سوی اعضای شورا با اشاره به مشکلاتی که در کاخ موزه‌های تهران وجود دارد گفت: در خصوص مشکلاتی که در ارتباط با کاخ موزه مطرح می‌شود وضعیت نابسامانی آنها متاسفانه صحیح است و در واقع ناشی از اعمال برخی اقدامات و مدیریت‌های نابخردانه پیش از این است که صورت گرفته است.
 
وی ادامه داد: یک بار تصمیم گرفته شد تا مجموعه میراث فرهنگی از تهران به شیراز انتقال پیدا کند و پس از دو سال مقرر شد که برگرداننده شوند و همچنین آثار صنایع دستی را به اصفهان انتقال دادند که آن هم هنوز به دو سال نرسیده بود تصمیم گرفته شد که برگرداننده شوندو خسارات جبران ناپذیری بر بدنه میراث کشور وارد شد که در حال حاضر نیز دستگاه‌ ذیربط در حال تهیه گزارش آنها هستند که در هشت سال گذشته چه مشکلاتی برای مجموعه میراث به وجود آمده است.
 
سلطانی‌فر در ادامه گفت: در حال حاضر نیازمند یک عزم و اراده ملی و همگرایی جدی در برخی موارد هستیم چرا که امروز در سازمان کاملا تخصصی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری نزدیک به 80 درصد نیروی غیرمتخصص وجود دارد و سه برابر هشت سال گذشته نیروی انسانی وجود دارد.
 
وی ادامه داد: متاسفانه این تعداد نیروی انسانی فاقد تخصص‌های لازم برای امور مهم و اصلی سازمان میراث فرهنگی را با مشکل مواجه کرده است.
 
وی در ادامه در خصوص توجه به توریسم سلامت اظهار داشت: توریسم سلامت امروزه در بسیاری از کشورها مورد توجه است و یکی از محل‌های درآمد کشورهای توسعه یافته است که برای مثال توریسم سلامت در سال 2012 درآمدی نزدیک به 150 میلیون دلار را برای پنج کشور اول دنیا در حوزه گردشگری داشته است و هم اکنون در آسیا نیز به دنبال وضعیت مطلوبی در این زمینه هستیم.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد زیادی پروژه‌ها در این خصوص در حال پیگیری است و یک هماهنگی با وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت و درمان در حال انجام است که برای گسترش این زمینه پیش بینی شده و هفت پروژه بیمارستانی در حال حاضر برای اجرای این مهم در حال بررسی است که می‌تواند ما را به آینده توریسم درمانی در ایران امیدوار کند.
 
سلطانی فر در ادامه اذعان داشت: گردشگری امروز در دنیا کاملا تخصصی است و در حوزه‌های گردشگری سلامت گردشگری طبیعی گردشگری تاریخی و ورزشی و سایر گردشگری‌ها به صورت کاملا تخصصی پیگیری می‌شود و تهران به عنوان پیشانی کشورمان در بخش گردشگری ظرفیت‌های بالایی را دارد که در سال‌های گذشته 500 هزار نفر تنها از مناطق شرقیه عربستان به مشهد آورده شده و بازگرداننده شده‌اند.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور خاطر نشان کرد:‌ ما در بخش گردشگری با داشتن 20 درصد از جاذبه‌های دنیا سهم بسیار کمی از اعداد و ارقام درآمدی در این حوزه را داریم و درآمد پنج میلیارد دلاری در مقابل خروجی ده میلیارد دلاری تاسف‌برانگیز است.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار