به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، آرش امینی، مدیرکل حوزه ریاست و مدیر بخش بین الملل سازمان سینمایی که سرپرستی گروه اعزامی ایران در جشنواره کن به عهده دارد گفت:جشنواره فیلم کن امسال به مدت ١٠ روز از ١٤ اردیبهشت در شهر ساحلى کن فرانسه آغاز شده و جمهورى اسلامى ایران نیز مانند سال هاى گذشته و همچون ده ها کشور دیگر در این جشنواره حضور دارد.
وی در ادامه گفت: حضور در هر فستیوالى از نظر اجرایى کار پیچیده و معجزه مانندى نیست. در مدیریت هنرى چنین رویدادهایى،اصولا استراتژى کلى در ابتدا به دو بخش : مراحل اجرایى واهداف نشانه گذارى شده و کیفیت و کمیت دستیابى به آنها،تقسیم شده و طرح آن از این دو شاخه یاد شده به موازات هم گسترش پیدا مى کند.
وی در ادامه افزود:در مورد نخست آنچه مسلم است با توجه به بودجه در نظر گرفته شده و قرارداد مرسوم با یکى از سازمان هاى تابعه، غرفه ایران در مکان همیشگى برپا شد. تفاوت اصلى اینکه،طراحى استقرار موسسات از طریق یک موسسه معمارى معتبر ایران- میرمیران - صورت گرفت و نتیجه آن نیز چه براى شرکت کنندگان و چه براى بازدیدکنندگان متفاوت و قابل قبول بوده است.در مجموع از عقد قرارداد تا تامین سخت افزار ها و ملزومات غرفه روند چندان پیچیده ای ندارد و هر یک از صدها کمپانى شرکت کننده به فراخور بودجه و سلایق گردانندگان آن در این بازار شرکت می کنند.
امینی در عین حال افزود: تلاش و برنامه ریزی ما به گونه ای خواهد بود که از سال آینده فقط دو نفر به عنوان عرضه کننده حرفه اى سازمان سینمایى و موسسات تابعه در جشنواره کن حضور یابند و با این تمهید سازمان سینمایى قادر خواهد بود تعداد بیشترى از شرکت هاى خصوصى را حمایت کند.
وی درپایان مبنی بر آخرین وضعیت یکی از فعالان سینمای ایران که در یکی از بیمارستان های فرانسه بستری است،گفت: از اخلاق حرفه ای و انسان دوستانه به دور است که اگر کاری برای هموطن خود انجام می دهیم،دستمایه گزارش و تبلیغات فردی قرار گیرد. اما حسب وظیفه اداری و انسانی خود با همراهی جمعی از همکاران به طور مستمر ضمن عیادت ، وضعیت درمان ایشان را پیگیری کرده و از روز نخست کلیه مسئولیت های این هموطن سینماگر را به عهده گرفته ایم. در مجموع ما اگر کاری هم کرده ایم وظیفه بوده و نیاز به رسانه ای کردن آن نمی دیدیم.