کد خبر:۳۱۸۳۲۲

آغاز رقابت انتخاباتی «عبدالله» و «احمدزی» در دور دوم از امروز/ انتخابات 24 خرداد برگزار می‌شود

مبارزات انتخاباتی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از امروز (پنجشنبه اول خرداد) بین 2 نامزد پیشتاز دور اول آغاز شد.
آغاز رقابت انتخاباتی «عبدالله» و «احمدزی» در دور دوم از امروز/ انتخابات 24 خرداد برگزار می‌شود

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از آوای افغان؛ مبارزات انتخاباتی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از امروز (پنجشنبه اول خرداد) بین 2 نامزد پیشتاز دور اول آغاز شد.

 

در این مبارزات «عبدالله عبدالله» و «اشرف‎غنی احمدزی» 2 نامزد پیشتاز انتخابات دور اول ریاست جمهوری افغانستان برای رسیدن به کاخ ریاست جمهوری به مدت 21 روز برنامه‎های کاری خود را به ملت این کشور ارائه می‎کنند.

 

قرار است تاریخ 22 و 23 خرداد  برای 48 ساعت «حالت سکوت» انتخاباتی در افغانستان به وجود آمده و پس از آن در تاریخ 24 خرداد انتخابات دور دوم ریاست جمهوری افغانستان برگزار شود.

 

بر اساس این تقویم، در تاریخ 24 خرداد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده و از 25 خرداد تا 31 این ماه تمام تعرفه‎های انتخاباتی از مراکز رأی‎گیری به دفتر مرکزی کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان انتقال داده خواهد شد.

 

از 25 خرداد تا 7 تیرماه آرای نامزدهای ریاست جمهوری این کشور شمارش شده و در 11 این ماه نتایج مقدماتی انتخابات دور دوم ریاست جمهوری افغانستان اعلام خواهد شد.

 

در این تقویم همچنین آمده است که نامزدهای ریاست جمهوری در این دور می‎توانند در تاریخ 12 و 13 تیرماه شکایت‎های انتخاباتی خود را در کمیسیون مستقل رسیدگی به شکایت‎های انتخاباتی درج کنند تا این کمیسیون به آنها از تاریخ 14 تا 24 این ماه رسیدگی کند.

 

قرار است کمیسیون رسیدگی به شکایت‎های انتخاباتی افغانستان در تاریخ 25 خرداد نتیجه رسیدگی‎ به شکایت‎های انتخاباتی را به کمیسیون مستقل انتخابات بفرستد.

 

نتایج نهایی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان قرار است در تاریخ 31 تیر اعلام شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار