کد خبر:۳۱۸۶۴۲
یک استاد دانشگاه:

بعد روایی المیزان ناپیداست

یک استاد دانشگاه گفت: بعد روایی المیزان ناپیداست و باید تلاش کنیم در قالب برنامه‌هایی قوی بتوانیم تلاش علامه طباطبایی در تفسیر المیزان را به جامعه بشناسانیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام شکر الهی پنجشنبه در پیش همایش از همایش بین المللی «اندیشه های علامه طبابایی در تفسیر المیزان» که در سالن جلسات شماره 1 دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حرم مطهر برگزار شد، بیان داشت: پس از جلسات بسیار تیم اجرایی تصمیم به یک طرح جامع نسبت به تفسیر المیزان گرفت.

 

وی افزود: با راهنمایی‌های که از آیت الله مصباح گرفتیم بر آن شدیم همایش بزرگی را در بیان تلاش مرحوم علامه داشته باشیم.

 

دبیر اجرایی پیش همایش «اندیشه های علامه طبابایی در تفسیر المیزان» با بیان اینکه طرح تصنیف المیزان در کشور در حال اجرایی شدن است، گفت: با تلاش حدود 60 نفر از اساتید در غالب 30 محور علمی طرح تصنیف المیزان در کشور در حال اجرایی شدن است که ما را بر آن داشت با این همایش بین المللی در کنار این دوستان باشیم.

 

حجت الاسلام شکرالهی بیان داشت: در مرحله مقدماتی همایش بین المللی بر آن شدیم با اجرایی کردن چند پیش همایش اهمیت همایش بین المللی را متذکر شویم، بر این اساس این ششمین پیش همایش است که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: بیش از هشت پیش همایش در کل تا پایان خرداد در شهرهای مختلف از جمله قم، تهران، اصفهان و شیراز بر این اساس برگزار می شود.

 

دبیر اجرایی پیش همایش «اندیشه های علامه طبابایی در تفسیر المیزان» در ادامه تصریح کرد: محورهای علمی این طرح در بیش از 700 محور فرعی بسته شده است که محورهای اصلی شعبه، به مدخل‌های یک دایره المعارف بزرگ می‌پردازد.

 

حجت الاسلام شکرالهی با بیان اینکه این همایش با کمک 30 مرکز علمی در کشور بسته شده است، گفت: پس از تعیین محورهای علمی همایش، از مراکز مختلف علمی- پژوهشی در داخل و خارج از کشور کمک خواستیم.

 

وی ادامه داد: در حدود 30 مرکز داخلی و 10 مرکز از خارج کشور از جمله لبنان، انگلستان و دانشگاه اسلامی غناء در اجرایی کردن این همایش بین المللی در کنار ما بوده و خواهند بود.

 

این استاد دانشگاه از دریافت 500 مقاله به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی خبر داد و گفت: پس از فراخوان همایش در دو مرحله در سال 1392 بیش از 500 مقاله از داخل و خارج کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شدند که نشان از استقبال بالای مردم است.

 

حجت الاسلام شکرالهی با بیان اینکه بالاترین هجم مقالات دریافتی در حوزه مطالعات علوم انسانی است، بیان داشت: این اتفاق نشان می‌دهد تفسیر المیزان تا چه اندازه دارای قابلیت بالا در علوم انسانی است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: رتبه دوم در مقالات دریافتی بر مبنای مصالعات قرآن شناختی و رتبه سوم از آن مطالعات دین شناختی است.

 

لازم به ذکر است، همایش بین المللی «اندیشه های علامه طبابایی در تفسیر المیزان» مهرماه در شهر قم برگزار می‌شود./155ب1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار