مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت گفت: هشت و نیم درصد معدل فرزندان شهدا و ایثارگر بین 18 تا 20 بوده است و تنها سه و نیم درصد از دانشجویان مشروطی بودند که پیشرفت دانشجویان شهدا و ایثارگر سه برابر دانشجویان عادی بوده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رحیمی مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت در مراسم تقدیر از برگزیدگان علمی پژوهشی و دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در سالن همایشهای رازی دانشگاه ایران برگزار شد گفت: بحثی که ما در حوزه معاونت بهداشت داریم این است که شما دانشجویان که فرزندان شهدا و ایثارگران هستید را به جایگاه اصلی خود برسانیم و اگر کشوری می خواهد به جایگاه اصلی خود دست یابد باید به فرزندان شهدا و ایثارگران احترام بگذارد و افتخار کند.
وی افزود: اگر ما میخواهیم کشوری پویا و مقاوم داشته باشیم باید برای شما دانشجویان برنامهریزی دقیقی داشته باشیم و ما برای پایداری و ثبات نظام باید از ابتدا برای این دانشجویان برنامهریزی کنیم.
رحیمی با اشاره به فعالیتهایی که کشورهای دیگر برای شهدا و ایثارگران خود انجام میدهند گفت: کشور کره برای سه نسل از فرزندان شهدای خود برنامهریزی میکند و اعتقاد دارد که خون این افراد خون پاک است و ما نیز باید برای فرزندان شاهد و ایثارگر برنامهریزی مدون و درستی داشته باشیم.
رحیمی با اشاره به تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: هم اکنون ده هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر داریم.
رحیمی در مورد معدل دانشجویان گفت: 8 و نیم درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای معدلی بین 18 تا 20 بودهاند و تنها سه و نیم درصد این افراد مشروط شدند که به نسبت دانشجویان عادی معدل مناسب و قابل قبولی داشتهاند.
وی در پایان گفت: دانشجویان فرزندان شهدا و ایثارگر در کنار بحث علمی می توانند به زمینههای فرهنگی نیز توجه کنند و به رشد و پرورش و ارتقای زمینههای فرهنگی نیز بپردازند.