کد خبر:۳۱۸۷۰۲
رحیمی:

8 درصد از دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای معدلی بین 18 تا 20 بوده‌اند/ باید برای سه نسل از فرزندان شهدا و ایثارگران برنامه‌ریزی کنیم

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت گفت: هشت و نیم درصد معدل فرزندان شهدا و ایثارگر بین 18 تا 20 بوده است و تنها سه و نیم درصد از دانشجویان مشروطی بودند که پیشرفت دانشجویان شهدا و ایثارگر سه برابر دانشجویان عادی بوده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رحیمی مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت در مراسم تقدیر از برگزیدگان علمی پژوهشی و دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه ایران برگزار شد گفت: بحثی که ما در حوزه معاونت بهداشت داریم این است که شما دانشجویان که فرزندان شهدا و ایثارگران هستید را به جایگاه اصلی خود برسانیم و اگر کشوری می خواهد به جایگاه اصلی خود دست یابد باید به فرزندان شهدا و ایثارگران احترام بگذارد و افتخار کند.
 
وی افزود: اگر ما می‌خواهیم کشوری پویا و مقاوم داشته باشیم باید برای شما دانشجویان برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم و ما برای پایداری و ثبات نظام باید از ابتدا برای این دانشجویان برنامه‌ریزی کنیم.
 
رحیمی با اشاره به فعالیت‌هایی که کشورهای دیگر برای شهدا و ایثارگران خود انجام می‌دهند گفت: کشور کره برای سه نسل از فرزندان شهدای خود برنامه‌ریزی می‌کند و اعتقاد دارد که خون این افراد خون پاک است و ما نیز باید برای فرزندان شاهد و ایثارگر برنامه‌ریزی مدون و درستی داشته باشیم.
 
رحیمی با اشاره به تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: هم اکنون ده هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر داریم.
 
رحیمی در مورد معدل دانشجویان گفت: 8 و نیم درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای معدلی بین 18 تا 20 بوده‌اند و تنها سه و نیم درصد این افراد مشروط شدند که به نسبت دانشجویان عادی معدل مناسب و قابل قبولی داشته‌اند.
 
وی در پایان گفت: دانشجویان فرزندان شهدا و ایثارگر در کنار بحث علمی می توانند به زمینه‌های فرهنگی نیز توجه کنند و به رشد و پرورش و ارتقای زمینه‌های فرهنگی نیز بپردازند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار