به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، همایش «دلاوران دلواپس» به همت جمع کثیری از تشکلهای دانشجویی، مجموعههای فرهنگی، مردمی، اساتید حوزه و دانشگاه استان اصفهان برگزار شد.
حجتالاسلام حمید رسایی عصر دیروز در همایش دلاوران دلواپس که به همت جمعی نخبگان فرهنگی سیاسی و انقلابی اصفهان در گلستان شهدا برگزار شد، اظهار داشت: ما باید بدانیم که در درگیری خدا و کدخدا، خدا مهم است، ما از کدخدا نمیترسیم.
وی افزود: ما بلند و رسا اعلام میکنیم که در دنیا کدخدا را قبول نداریم بلکه پیرو خداوند هستیم، سیستم دفاعی ایران در برابر دشمنان، زیردریاییها، تجهیزات نظامی، موشکهای بالستیک و بمب هستهای نیست. شهادت و شهادتطلبی سیستم دفاعی ایران در برابر تهدیدات دشمنان است، این سیستم دفاعی با کشتن تقویت میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: یک روز نماد استقلال کشور سرنگون رژیم شاهنشاهی و روز دیگر نماد استقلال و آزادسازی خرمشهر و تسخیر لانه جاسوسی است ولی امروز نماد استقلال کشور چرخه سانتریفیوژ است.
رسایی افزود: مطمئن باشید که همانگونه که خدا خرمشهر را آزاد کرد سانتریفیوژها را هم خدا آزاد میکند.
وی تأکید کرد: آنچه در ژنو تعیین شده شکست ملت ایران و آنچه در وین 4 رقم خورد موفقیت ایران تلقی میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: معیار موفقیت و شکست ما خوشحالی و ناراحتی مستکبران است برهمین اساس خوشحالی دشمنان محل نگرانی و دلواپسی ما و ملت ایران است.
همچنین در این همایش ناصر نوبری نیز به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: توافقنامه ژنو 5 مشکل اصلی دارد که ما همواره سعی کردهایم در این مدت 6 ماهه اخیر از طریق تریبونهای دانشگاهی این مشکلات را به گوش مردم برسانیم.
وی بیان کرد: طبق توافقنامه ژنو غنیسازی ایران دچار بحران شده است گروه 1+5 سعی کرده است که طی این توافقنامه چیزی از غنیسازی اورانیوم توسط ایران در هیچ حد و اندازهای باقی نگذارد، عدم رسیدن به یک توافق مشترک در وین 4 نشان از تشخیص صحیح ما در این مورد است.
نوبری افزود: وجود کلمات و الفاظ کیفی مثل (برطرف کردن نگرانی گروه 1+5) نسبت به تأسیسات هستهای و علیالخصوص آب سنگین اراک از دیگر مشکلات این توافقنامه است.
وی تصریح کرد: آنچه ایران باید به عنوان امتیاز از گروه 1+5 طبق این تعهدنامه بگیرد در لانگترم یا به اصطلاح درازمدت و بلندمدت آورده شده که این خود سندی دیگر برای دلواپسی ما است.
سفیر سابق ایران در شوروی گفت: گروه 1+5 و سردمداران مستکبر حق ندارند تحقیقات علمی و دانشی ما را در امر هستهای لغو کنند، فناوریهای موشکی و نظامی ما را روی میز مذاکره بیاورند، آنها همچنین حق ندارند که موقعیت و وضعیت آب سنگین اراک را تغییر بدهند و به آب سبک تبدیل کنند.
این دیپلمات و کارشناس وزارت امور خارجه بیان کرد: موارد یادآور شده امروز همگی یک درخواست ملی است و تنها خواست دلواپسی نیست، دلواپسی علیه توافقنامه ژنو و بندهای تعهدنامه آن به یک مطالبه ملی تبدیل شده است.
وی تأکید کرد: تیم مذاکرهکننده ایرانی پس از وین 4 به دلواپسین پیوستند، سخنان و صحبتها و مصاحبههای دولتمردان ما در دستگاه سیاست خارجی حاکی از آن است که آنان هم نسبت به عدم تعهد گروه 1+5 دلواپس هستند.