آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۵۶۷

کلاهبرداری پیامکی «فروش زمین»

رییس پلیس فتا استان خراسان رضوی در خصوص برخی افراد سود جو و کلاهبردار که با ارسال پیامک انبوه ، قصد فروش زمین خود به چند برابر قیمت واقعی را دارند هشدار داد.
کلاهبرداری پیامکی «فروش زمین»

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ سید محسن عرفانی در خبر تازه ای به شهروندان هشدار داد: مراقب کلاهبرداران که به روشهای گوناگون و با ایجاد حس طمع در شهروند، با ارسال پیامک انبوه قصد کلاهبرداری دارند، باشید.
در متن تهیه شده نمونه ای از پیامکهای طراحی شده توسط یکی از همین کلاهبردارن، آمده است.


"ضمن عرض سلام و تبریک خدمت شما کاربر گرامی با توجه به خرید از دستگاه pos، شما یکی از برندگان خوش شانس شبکه شاپرک شده اید.


جایزه تعلق گرفته به شما در این دوره، فروش تعدادی قطعات محدود زمین با آینده ای طلایی می باشد لطفا برای دریافت جایزه و مشخصات قطعه زمین خود به شماره تلفن ثابت ... و یا تلفن همراه .... تماس بگیرید."


با توجه به تحقیقات انجام گرفته پیرامون موضوع توسط کارشناسان اداره اطلاعات پلیس فتا، کارشناسان دریافتند در این نوع شگرد، کلاهبردار برای ایجاد چهره موجه برای خود و فریب بیش از پیش شهروند از یک شماره تلفن ثابت که در شبکه مخابرات وجود واقعی نداشته استفاده کرده و شهروند پس از تماس با آن شماره بوق اشغال را می شنود.


تا این قسمت از ماجرا سناریوی از پیش تعیین شده کلاهبردار برای کسب اطمینان نسبی شهروند از جایزه خود، می باشد که شهروند پس از برقراری ارتباط با شماره تلفن همراه داده شده نسبت به جایزه خود که همان خرید زمین می باشد مجاب شده و بخشی از قیمت زمین را نقدا و مابقی را به صورت اقساط خریداری می نماید.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر روش کلاهبرداران و نیاز سنجی افکار عمومی توسط آنها، شهروندان در هنگام دریافت هرگونه پیامکی با عنوان "شما برنده شده اید" دقت کرده و تا از چگونگی آن مطلع نشده هیچ وجهی را به حسابهای ذکر شده واریز نکنند.


سرهنگ عرفانی در پایان گفت: آنچه در این کلاهبرداری مشاهده می شود فروش زمین در مناطق دوردست و مناطق بیابانی، با قیمتی گزاف و غیر واقعی به شهروندان می باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار