کد خبر:۳۲۰۱۴۳
سراج در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دانشجویان باید فضای فرهنگی را حفظ کنند

کارشناس مسائل سیاسی در خصوص روند مذاکرات در دولت یازدهم گفت: در سال جدید تکلیف دانشجویان بسیار سخت‌تر از آن می‌شود که تصور می‌رود؛ دانشجویان باید فضا و اتمسفر فرهنگی را حفظ کنند و ...

سراج در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص روند مذاکرات در دولت یازدهم بیان داشت: در دولت یازدهم ادراک غلطی مبنی بر حل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم شکل گرفت که موجب ایجاد مشکلاتی برای ما شد.


وی ادامه داد: توجیه این دولت این است که جهت جلوگیری از امنیتی شدن جمهوری اسلامی توسط اسرائیل، باید تلاش شود از طریق تعامل با غرب، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها را از وارد کردن به این بازی بر حذر کنیم.


این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این تفکر نیز ادراک بسیار غلطی بود، گفت: این ادراک اشتباه از جامعه بین الملل در رویارویی جبهه حق علیه باطل نیز موجب جسورتر شدن دشمنان شد.


سراج با بیان اینکه نرمش قهرمانه در بیان رهبر انقلاب اجازه مذاکره به دیپلمات‌های ما را در سطحی فراتر از قبل داد، گفت: آنچه مد نظر رهبر انقلاب و امت اسلامی ایران بود نشان دادن چهره ایران به عنوان کشوری دوستدار مذاکره و فهم جهان از چهره واقعی غرب به خصوص آمریکا بود.


وی تصریح کرد: نظام سلطه با وجود تمام تلاش‌های هیئت ایرانی آماده این شکل از مذاکرات نبود و نشان داد این جمع اصلا به دنبال احقاق حقوق ملت ایران نیستند.


این کارشناس سیاسی افزود: اگر فضای کلی مباحث رهبر انقلاب را دنبال کنیم، خواهیم فهمید که ایشان بی اعتمادی کامل خود را از طرف غربی اعلام و مردم را در این خصوص متذکر می‌شوند.


سراج گفت: در نهایت آنچه که باید تیم مذاکره کننده در روند کاری خود ادامه دهد، در چهار چوب اهداف ملی ما باشد و ما نمی‌توانیم زیر بار خواسته های غیر معقول آنها برویم.


وی افزود: این را بدانید در سال جدید تکلیف دانشجویان بسیار سخت‌تر از آنی می‌شود که تصور می‌رود. دانشجویان باید فضا و اتمسفر فرهنگی را حفظ کنند و با زنده نگه داشتن این فضا در نبرد فرهنگی پیروز باشند.


این کارشناس سیاسی حضور رهبر انقلاب در سفر راهیان نور را شروع حرکت فرهنگی از سوی ایشان دانست و ادامه داد: در ابتدای سال رهبر معظم انقلاب با حضور در راهیان نور نشان دادند باید برای حفظ ارزش‌های انقلاب در میان مردم و جامعه حرکت کرد.


سراج در ادامه گفت: ترویج کتابخوانی در خصوص مسائل دفاع مقدس و پرداختن به حوزه دفاع مقدس و سبک زندگی شهدا از مسائل بسیار مهم است.


وی به فتنه 88 اشاره و تصریح کرد: با بزرگداشت فرهنگ انقلابی خود در برابر فتنه 88 می‌توان این نیرنگ بزرگ را در ابعاد مختلف شناسایی و البته فضای خالی موجود را به نحوی پر کرد.


این کارشناس سیاسی با بیان اینکه همزمانی برخی تاریخ‌های مهم با روند برنامه‌های اقتصادی دولت تصادفی نیست، گفت: چرا باید در دهه فجر انقلاب اسلامی تصویر مخدوشی از مردم با کشاندن آنها بر سر سبدهای کالا نشان داد؟ آیا نمی‌شد تمهیدات بهتری سنجیده شود که این اتفاق با رویدادهای مهم ملی کشور هم زمان نشود؟

 

سراج با انتقاد از بی تدبیری دولت در خدشه دار کردن عزت ملی گفت: آیا روز‌های پر عزت ملی ما برای رسیدن به رفاه دنیوی بوده است؟ آیا دولت باید در روز ملی انرژی هسته‌ای، ثبت نام یارانه‌ها در دور دوم را آغاز کند؟


وی افزود: دانشجو نسبت به این اتفاقات باید مطالبه گر و جویای حقایق رفتاری دولت خود باشد.


این کارشناس تاکید کرد: جریان دانشجویی باید سرپنجه حساسیت‌ها در کشور باشد و مراقب باشد تا با مطالبه گری کار را به سلامت به سرانجام رساند./155الف1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار