آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۱۸۱۹
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت:

هیچ‌یک از حجاج ایرانی به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: هیچ یک از حجاج ایرانی به ویروس کرونا مبتلا نشده اند.
هیچ‌یک از حجاج ایرانی به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجـت الاسلام سیدعلی قاضی‌عسگر عصر امروز در همایش روحانیون و کارگزاران زیارتی حج و زیارت مازندران در ساری اظهار کرد: تجربه تلخی از شایعه پراکنی‌ها در مورد ابتلای برخی حجاج به ویروس‌های متنوعی نظیر آنفولانزای خوکی و مرغی از سوی رسانه‌ها عنوان شده بود که خوشبختانه با مراقبت‌های کامل حتی یک مورد ابتلا به ویروس کرونا توسط حجاج ایرانی از عربستان به ایران گزارش نشده است.

 

وی افزود: متاسفانه برخی با کارشکنی می‌خواهند جلوی اعزام زائران ایرانی به عربستان را بگیرند که خوشبختانه از بین 720 هزار زائر ایرانی به عمره مفرده در سال جاری حتی یک نفر مبتلا به بیماری یا ویروسی تحت عنوان کرونا نشده است.
 
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه مقابله با بیماری کرونا در کشور عربستان نیز جدی شده است گفت: پیشگیری از این بیماری نیز در عربستان در حال افزایش بوده و تعداد مبتلایان به این بیماری در بین عربستانی‌ها نیز فروکش کرده است.
 
قاضی‌عسگر با بیان اینکه اگر خطری حجاج ایرانی یا عوامل و یا کارگزاران زیارتی را تهدید کند نخستین افرادی که مطلع می‌شود ما هستیم و اطلاع‌رسانی لازم را صورت می‌دهیم، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا سطح سلامت زائران ایرانی در حج عمره و عتبات عالیات را افزایش دهیم.
 
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت با بیان اینکه رهبری نگاه بلند و نافذی درباره حج داشتند و باید ظرفیت‌های فرهنگی حج را در سطح منطقه بیشتر معرفی کنیم شایعه ابتلای یکی از خبرنگاران رسانه ملی به ویروس کرونا در کشور عربستان را تکذیب کرده و آن را دروغ محض اعلام کردم.
 
قاضی‌عسگر در ادامه با بیان اینکه مردم مازندران با توجه به صبغه ولایی بودن همواره از استانهای بانشاط برای اعزام به حرمین شریفین و حج ابراهیم هستند گفت: آموزش‌های مجازی به کارگزاران تقویت شده و تا ماه رمضان امسال اکثر کتب مرتبط با حج در قالب نرم‌افزار موبایل برای حجاج و کارگزاران قابل دریافت خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه نباید قانع به کارهای صورت گرفته باشیم و هر روز فعالیت‌های آموزشی برای کارگزاران حج را توسعه دهیم تصریح کرد: اصرار بنده به تقویت دانشگاه علمی کاربردی در حوزه حج بوده که در این راستا رشته‌های حج در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را برای روحانیون صورت دادیم.
 
وی افزود: هم اکنون در مدرسه علمیه نواب و قم دروس حرفه ای مرتبط با حج و زیارت برای روحانیون تدریس می‌شود.
 
قاضی‌عسگر در ادامه در مورد نحوه پخت غذا و ارتقای آشپزخانه‌های عربستان صعودی برای زائران گفت: تلاش داریم روند اسکان حاجیان را در مکه مکرمه و مدینه منوره ارتقاء دهیم.
 
وی با بیان اینکه در سال گذشته 20 درصد هتل‌های قدیمی را از رده خارج کردیم و برای حجاج هتل‌های باکیفیت با امکانات مکفی ایجاد کردیم افزود: این اقدام سبب شد تا برای سازمان حج 30 میلیون ریال سعودی سودآوری داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه تاکید بسیاری بر استفاده از محصولات غذایی تولید داخل در کشور عربستان و عتبات عالیات برای حجاج و زائران داریم گفت: در حوزه عتبات عالیات نیز اقدامات جدی صورت گرفته که برای نمونه آشپزخانه بسیار مدرنی را در کربلا احداث کرده که حتی از مکه و مدینه مدرنتر است.
 
قاضی‌عسگر با بیان اینکه در نجف و کاظمین زمین مورد نظر برای احداث آشپزخانه مرکزی را تامین کردیم گفت: به زودی وضع تغذیه زائران در نجف و کاظمین بهتر خواهد شد.
برچسب ها:
8 دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار