کد خبر:۳۲۲۰۸۹
7 روز با اخبار بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو»؛

10 خواسته آمریکا در میز مذاکره از ایران چیست؟/ «بشار اسد» با 88 درصد آرا رئیس جمهور سوریه شد/ ظریف: سفری برای عربستان در دستور کار نبوده است

نگاهی به بیانات ارزشمند امام خمینی(ره) درباره سیاست خارجی و آمریکا، روند برگزاری انتخابات سوریه، پیروزی السیسی در انتخابات مصر، گفت‌و‌گو با طراح لباس ایرانی اشتون و اعتراضات مردم ترکیه از جمله مهم ترین اخبار صفحه بین الملل«خبرگزاری دانشجو» در هفته گذشته بود.
10 خواسته آمریکا در میز مذاکره از ایران چیست؟/ «بشار اسد» با 88 درصد آرا رئیس جمهور سوریه شد/  ظریف: سفری برای عربستان در دستور کار نبوده است

گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ نگاهی به بیانات ارزشمند امام خمینی(ره) درباره سیاست خارجی و آمریکا، روند برگزاری انتخابات سوریه، پیروزی السیسی در انتخابات مصر، گفت‌و‌گو با طراح لباس ایرانی اشتون و اعتراضات مردم ترکیه از جمله مهم ترین اخبار صفحه بین الملل«خبرگزاری دانشجو» در هفته گذشته بود.

 

در ذیل سر تیتر مهم ترین اخبار هفته گذشته را مرور می کنیم:

 

چرا با «کدخدا» نمی‌توان سازش کرد؟/ 10 خواسته آمریکا در میز مذاکره از ایران چیست؟

 

خلاصه خبر: اگر امروز آمریکا و هم پیمانانش در موضوع پرونده هسته ای با ایران وارد میز مذاکره شدند این امر، نتیجه ای «مقاومت»، «تاکید بر دستاوردها و ارزش ها» و «روحیه سازش ناپذیری» جمهوری اسلامی ایران است. (لینک خبر)

 

از لباس مخمل ایرانی اشتون تا رد تماس رادیو بیگانه فردا/ لباس ایرانی باید الگوی فرهنگ غربی شود

 

خلاصه خبر: یک طراح لباس ایرانی برای «کاترین اشتون»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، لباسی طراحی کرده است که به گپ و گفت با این طراح پرداخته‌ایم. (لینک خبر)

 

ناآرامی در «میدان تقسیم» استانبول در سالروز اعتراضات پارک گزی

 

خلاصه خبر: صدها تن از مردم ترکیه در خیابان‌های منتهی به «میدان تقسیم» تجمع کرده بودند که ماموران پلیس به سوی آن‌ها گاز اشک‌آور شلیک کرده و باعث متفرق شدن آن‌ها شدند. (لینک خبر)

 

«مبارک» درباره پیروزی «السیسی» در انتخابات مصر چه گفت؟

 

خلاصه خبر: یکی از افسران آکادمی پلیس قبل از آغاز جلسه محاکمه گفت که شنیده است مبارک به پسرانش در اتاق استراحت گفته عبدالفتاح سیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر که براساس نتایج اولیه پیروز قاطع انتخابات است... (لینک خبر)

 

ظریف: بحران سوریه هیچ راهی جز راه حل سیاسی ندارد/برگزاری انتخابات گامی مهم در روند حل بحران سوریه

 

خلاصه خبر: وزیر امور خارجه با بیان اینکه بحران سوریه هیچ راهی جز راه حل سیاسی ندارد، گفت: توافقات آشتی محلی صورت گرفته در مناطق مختلف سوریه از جمله در حمص نشان داد که ظرفیت حل و فصل بحران در داخل سوریه به خوبی وجود دارد. (لینک خبر)

 

ظریف: سفری برای عربستان در دستور کار نبوده است

 

خلاصه خبر: وزیرامورخارجه کشورمان گفت: سفری به عربستان در دستور کار نبوده است که لغو شده باشد. (لینک خبر)

 

مولفه‌های تشکیل دهنده «سیاست خارجی مطلوب» از دیدگاه امام خمینی(ره) چیست؟

 

خلاصه خبر: اصول سیاست خارجی را که امام خمینی(ره) طراحی کرده است را می‌توان به منزله یکی از منابع رسمی تصمیم‌گیری در سیاست جمهوری اسلامی ایران به حساب آورد. (لینک خبر)

 

مبلغ عربستانی «یزید» را شایسته لعن و نفرین تا قیامت دانست + سند

 

خلاصه خبر: الدریهم نوشت: یزید بن معاویه با عمل زشت خود علیه مردم «مدینه»، سزاوار لعن و نفرین است، و این کار او باعث می شود تا روز قیامت نفرین شود. (لینک خبر)

 

پایگاه مردمی و محبوبیت بشاراسد موجب ثبات در سوریه شده است

 

خلاصه خبر: یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: محبوبیت و پایگاه مردمی بشار اسد موجب ثبات در سوریه و برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور شد. (لینک خبر)

 

دولت «وحدت ملی» فلسطین سوگند یاد کرد + اسامی کابینه

 

خلاصه خبر: دولت وحدت ملی به ریاست محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین مراسم سوگند یاد کرد. (لینک خبر)

 

ایستادگی «بشار اسد» در برابر 3 سال بحران سازی غربی ـ عربی/ چرا نظام سوریه سقوط نکرد؟

 

خلاصه خبر: با وجود 3 سال بحران داخلی و حمایت گروه های غربی-عربی از گروه های تروریستی در سوریه، نه تنها «بشار اسد» سقوط نکرد بلکه با تقویت جایگاه این کشور در منطقه و جهان، امروز شاهد آنیم که مردم سوریه برای انتخاب رئیس جمهور آینده این کشور برای مدت 5 سال به پای صندوق های رای می روند. (لینک خبر)

 

شمارش آرای انتخابات سوریه پایان یافت/ حضور 73 درصدی مردم سوریه در پای صندوق‌های رأی/ بشار اسد با 88 رصد آرا پیروز شد

 

خلاصه خبر: شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری سوریه که با حضور سه نامزد «بشار اسد»، «حسان نوری» و«ماهر الحجار» برگزار شد از دیشب تا کنون همچنان ادامه دارد این انتخابات با حضور کارشناسان غرب، روس و عرب برگزار شد. (لینک خبر)

 

چگونه آمریکا، اتحادیه اروپا، ترکیه، عربستان و رژیم صهیونیستی در مقابل«مردم سوریه» زانو زدند؟/ «جبهه مقاومت» بار دیگر پیروز شد

 

خلاصه خبر: پس از 3 سال بحران‌سازی تمام‌عیار از سوی کشورهای غربی و عربی در سوریه، انتخابات ریاست جهوری در سوریه برگزار شد که با وجود فشار کشورهای غربی و نامشروع دانستن این انتخابات مردم سوریه، با حضور بیش از 73 درصدی در پای صندوق‌های رای، بار دیگر اعتماد خویش را به نظام سوریه و «بشار اسد» اعلام کردند.(لینک خبر)

 

 

برچسب ها:
بین الملل
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار