آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۲۴۸

برگزاري كارگاه آموزشي ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي در دانشگاه مازندران

كارگاه آموزشي ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي با هدف توسعه دانش، تبادل اطلاعات و مباحثه ميان محققان در اين رشته علمي، براي سومين سال متوالي در دانشگاه مازندران برگزار شد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر رضا عامري با بيان اين كه 30 عضو هيئت علمي و 60 دانشجوي تحصيلات تكميلي در اين نشست علمي شركت كرده اند، گفت: در اين كارگاه 5 مقاله به صورت عمومي و 17 مقاله به صورت تخصصي ارائه شد.

وي ايجاد پژوهشكده ها و مراكز تحقيقاتي در دانشگاه هاي را از رويكردهاي توسعه آنها برشمرد و اظهار داشت: دانشگاه مازنداران در اين زمينه گام هاي موثري در سال هاي اخير برداشته است.

مديركل نظارت و ارزيابي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس پژوهشكده ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي دانشگاه مازندران خاطر نشان كرد: پژوهشكده ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي دانشگاه مازنداران در سال 85 با كسب مجوز از دفتر گسترش آموزش عالي فعاليت خود را آغاز كرده و هم اكنون دو گروه پژوهشي ابرساختارهاي جبري و رياضايت فازي در آن فعال است.

يادآور مي شود، سومين كارگاه آموزشي ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي با همكاري انجمن سيستم هاي فازي، دانشگاه شهيد باهنر كرمان، پژوهشكده ابرساختارهاي جبري و رياضيات فازي دانشگاه مازندارن 10تيرماه برگزار و طي آن مقاله هيئت علمي و تخصصي توسط شركت كنندگان در اين بكارگاه ارائه شد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار