برگزاري طرح گفتوگوي عاشقانه با خدا در دانشگاه مازندارن
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از ساري، حسين يحيي زاده، مدير روابط عمومي دانشگاه مازندارن اظهار داشت: گفتوگوي عاشقانه با خدا يك مراسم معنوي و روح بخش صبحگاهي است كه در قالب برنامههاي معنوي، عرفاني و آموزشي و با هدف تقويت معنويت در بين دانشجويان، آرامش روح و روان با نزديكي به بارگاه الهي، ارتباط بيشتر و صميمي مسئولان با دانشجويان، تقويت اعتماد به نفس و افزايش حس بالندگي در جوانان، ترويج برادري و همياري و همبستگي در بين اقشار مختلف دانشگاهي و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي طراحي شده است.
يحيي زاده تصريح كرد: اين برنامه كه از اذان صبح آغاز و با شركت در نماز جمعه به پايان ميرسد، سعي دارد تا مباحث مختلفي را از جمله؛ موارد مذهبي و اعتقادي، ورزش و سلامتي و پيشگيري از مواد مخدر را مطرح نموده و با مشاركت دانشجويان و حضور مسئولان دانشگاهي و شهرستاني خاطرهاي زيبا و روزي به ياد ماندني به يادگار بگذارد.
وي برگزاري نماز جماعت صبح، مراسم دعاي زيارت عاشورا، ورزش صبحگاهي، اجراي مراسم زيباي «گفتگوي عاشقانه با خدا» در قالب مراقبه فكري، همانديشي مسئولان با دانشجويان در مورد مباحث روز، حركت نمادين پاكسازي محيط در سطح شهر يا دانشگاه را از جمله بخشهاي مختلف اين طرح عنوان كرد.
مدير روابط عمومي دانشگاه مازندران از تصويب اين طرح معنوي آموزشي توسط شوراي فرهنگي دانشگاه مازندارن خبر داد و گفت: به علت تعطيلي دانشگاه در فصل تابستان اجراي اين طرح به مهر ماه سال جاري موكول شد./انتهاي پيام/