نمايشگاه غني سازي اوقات فراغت جوانان در استان مرکزي برگزار مي شود
نيره يوسفي راد در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، با اعلام اين خبر اظهار داشت: اين نمايشگاه به منظور اطلاع رساني در خصوص نحوه گذران مطلوب اوقات فراغت جوانان، خدمات و برنامه هاي دستگاه هاي دولتي و غير دولتي در سطح استان برپا مي شود.
وي همچنين خاطر نشان کرد: تاکنون 18 دستگاه اجرايي و 30 تشکل غير دولتي براي حضور در اين نمايشگاه و ارائه برنامه هاي خود اعلام حضور كرده اند.
يوسفي راد در ادامه از افتتاح سامانه اوقات فراغت در سوم خرداد ماه همزمان با سراسر کشور در استان مرکزي خبر داد و خصوصيات آن را به روز بودن اطلاعات و برنامه هاي اوقات فراغت، ثبت نام و رزرو، ليست مربيان دستگاه ها و فضاهاي مورد استفاده عنوان كرد.
مسئول دبيرخانه ستاد ساماندهي امور جوانان استان مرکزي اظهار داشت: با افتتاح اين سامانه از ارائه آمارهاي غلط و تکراري شرکت کنندگان به دليل اتصال آن به سامانه سازمان ثبت احوال و استفاده از کد ملي شرکت کنندگان جلوگيري و آمار دقيق و صحيح ارائه مي شود.
وي از شرکت 140 هزار دانش آموز در سال گذشته در برنامه هاي اوقات فراغت بخش دولتي و پيش بيني حضور 200 هزار نفري دانش آموزان در برنامه هاي سال 88 در استان مرکزي خبر داد.
يوسفي راد در پايان سايت اينترنتي www.feraghat.org را براي استفاده از سامانه اوقات فراغت معرفي كرد./انتهاي پيام/