آموزش فني و حرفه اي بيش از 300 هزار نفر ساعت به دانشجويان استان مركزي
بهرام نجفي زاده در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال جاري دو ميليون و 617 هزار و352 نفر –ساعت آموزش هاي فني و حرفه اي در دو سطح مهارت هاي پايه و مهارت هاي پيشرفته در مراکز آموزش فني و حرفه اي ثابت، آموزشگاه هاي فني و حرفه اي آزاد، مرکز جوار و بين کارگاهي صنايع و مراکز سيار شهري و روستايي ارائه شده است.
وي تصريح كرد: جامعه هدف آموزش هاي فني و حرفه اي را چهار گروه شاغلان بنگاه هاي اقتصادي، بخش هاي خدماتي، دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي و کار جويان شهري و روستايي تشکيل مي دهند.
نجفي زاده گفت: 196 هزار و 371 نفر –ساعت در بخش شاغلان، 450هزار و453 نفر –ساعت در بخش کارجويان شهري و 109 هزار و 236 نفر –ساعت در بخش کار جويان روستايي آموزش ارائه شده است.
مديرکل آموزش فني و حرفه اي استان مرکزي در ادامه تصريح کرد: ارائه آموزش هاي فني و حرفه اي در حوزه مهارت هاي پيشرفته در دو بخش فني و غير فني ار برنامه هاي جديد در دستور کار قرار گرفته است./انتهاي پيام /