دبیر اجرایی هفتمین گردهمایی اتحاد دانشجویان جهان اسلام گفت: هدف از برگزاری این همایش بررسی مهمترین تحولات منطقه وجهان اسلام است.
احسان گودرزی دبیر اجرایی هفتمین گردهمایی اتحاد دانشجویان جهان اسلام در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» درباره برگزاری مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام گفت: مجمع جهانی اتحاد جهان اسلام تقریبا یک سال است آغاز به کار کرده و مهمترین موضوعی که ما بر روی آن اتفاق نظر داریم بحث اعتقاد دانشجویان شیعه و سنی است و تحقق امت واحده انتهای افقی دید ما است. در این گردهمایی دبیران تشکلهای دانشجویی 12کشور اسلامی از جمله عراق، لبنان، مصر، تاجیکستان، پاکستان، ترکیه و ... حضور دارند.
گودرزی ادامه داد: به نظر ما مهمترین و فعالترین جمعیت در کشور اسلامی جوانان بالاخص دانشجویان آن کشور هستند که موتور محرکه ملتها از نظر اجتماعی، سیاسی، فرهنگی محسوب میشوند. در این زمینه تکلیف ما این است که اگر قرار است حرکتی اتفاق بیفتد باید از این جریان دانشجویی شکل گیرد به همین دلیل میخواهیم با تمام توان با دبیران تشکلهای دانشجویی فعال ارتباط برقرار کنیم و با آنان در موضوعات روز جهان اسلام مذاکره نماییم.
وی خاطرنشان کرد: مجمع اتحاد جهان اسلام یک شبکه به نام nmfun یعنی دانشجویان جهان اسلام که متشکل از 34 تشکل دانشجویی از 28کشور اسلامی است که قرار است با یکدیگر تبادل چند سویه داشته باشند. در این زمینه شبکه ارتباطی ایجاد گردید که همه دوستان درباره آن نظر میدهند و اگر کسی بخواهد می تواند عضویت داشته باشد و دبیرخانه آن نیز در ایران قرار دارد.
وی درباره برگزاری مراسم افتتاحیه گفت: این برنامه از یکشنبه یکم تیر ماه تا پنج شنبه 5 تیر ادامه دارد. در مراسم افتتاحیه علیاکبر ولایتی سخنرانی میکند و در مراسم اختتامیه آیت الله اراکی سخنرانی خواهد کرد. پس از پایان مراسم افتتاحیه اساتید مختلف از جمله رویوران، سلمانیان، رحیمپور اذغدی، حجت الاسلام جدی و ...در کمیسیونهای اختصاصی سخنرانی میکنند.
گودرزی اظهار داشت: در نشست های تخصصی که مدعوین داخلی و خارجی حضور دارند مهمترین تحولات منطقه وجهان اسلام بررسی میشود.
وی گفت: از مواردی که می توان به آن اشاره کرد نقش و تأثیرگذاری علم و اخلاق در سبک زندگی، کارآمدی الگویهای فرهنگی در جهان اسلام، بررسی آخرین تحولات منطقه و جهان اسلام، هالیوود مروج و مبلغ سبک زندگی غربی، آسیبشناسی عملکرد جنبشهای اسلامی پس از بیداری اسلامی، بررسی فعالیتهای جریان مقاومت و آسیبهای جریان تکفیری و افراطی، بررسی و تحلیل سند 230 ایالات متحده است.
گودرزی در پایان گفت: در این برنامه 30 درصد از مهمانان شیعه و 70 درصد از خواهران و برادران اهل تسنن هستند.