مسئولان قدرشناس حضور چهل ‌ميليوني مردم باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۸۰۲
معتکفين قم:

مسئولان قدرشناس حضور چهل ‌ميليوني مردم باشند

معتکفين قم با انتشار بيانيه‌اي با اشاره به حضور چهل‌ميليوني در انتخابات رياست جمهوري تصريح كرده اند: مسئولان اجرايي قدردان اين حضور باشند و از خدمت به اين مردم دلباخته اهل‌‌بيت (ع) از هيچ کوششي دريغ نکنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، معتکفين قم با انتشار بيانيه‌اي ضمن اعلام وفادري نسبت به آرمان‌‌هاي امام راحل و تبعيت از مقام معظم رهبري بر لزوم توجه متوليان امور به مباحث فرهنگي به ويژه ايجاد فضاي معنوي در جامعه تاکيد کردند.

اين بيانيه يادآور شده است: مسئولان فرهنگي کشور با بهره‌گيري از فضاي اعتکاف در ترويج اين سنت حسنه و حاکم ساختن معروف در جامعه بيش از پيش تلاش کنند و بدانند که وجود برخي منکرات زيبنده نظام اسلامي نخواهد بود.

در ادامه اين بيانيه با اشاره به حضور چهل‌ميليوني در انتخابات رياست جمهوري تصريح شده است: مسئولين اجرايي قدردان اين حضور باشند و از خدمت به اين مردم دلباخته اهل‌‌بيت (ع) از هيچ کوششي دريغ نکنند، چرا که پيام اين حضور شکوهمند خدمت‌رساني عظيم‌تر و در خور شأن اين ملت بزرگوار را مي‌طلبد و دشمنان قسم خورده اين نظام و مکتب حيات‌بخش اسلام بدانند که ملت ايران اين دستاورد بزرگ استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي را ارزان به دست نياورده‌اند که ارزان از دست بدهند.

در ادامه اين بيانيه تاکيد شده است: ضمن احترام به آزادي بيان و قلم از متوليان فرهنگي و مسئولين قضايي مي‌خواهيم به کساني که مقدسات را به مسخره مي‌گيرند برخورد قاطع و قانوني کنند.

معتکفان مساجد قم در پايان تصريح کرده‌اند: همراه با معتکفان سراسر کشور ضمن تبعيت بي‌چون و چرا از دستورات ولي‌فقيه زمان که او را نايب بر حق امام عصر (عج) مي‌دانيم هرگونه نغمه‌هاي شوم و تفرقه‌انگيز را محکوم و خواستار همدلي همه مسئولان و آحاد مردم و نخبگان جامعه هستيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار