کد خبر:۳۲۸۸۳۷
طرفداران عبدالله عبدالله به نتیجه انتخابات افغانستان اعتراض دارند/ برگزاری تظاهرات سراسری در افغانستان
طرفداران عبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری افعانستان در اعتراض به نتیجه انتخابات تظاهرات کردند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه العالم، طرفداران عبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری افعانستان در اعتراض به نتیجه اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری در کابل پایتخت این کشور تظاهرات کردند.
عبدالله عبدالله یکی از دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان پس از اعلام پیشتازی رغیبش اشرف غنی احمد زی در انتخابات علت پیشتازی احمدزی را تقلب گسترده به نفع وی دانست و گفت: بیشتر آرای احمدزی از مناطق ناامن افغانستان است ، مناطقی که حضور مردم در روز انتخابات بسیار کمرنگ بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.