در سه سال گذشته نرخ بيکاري يک درصد کاهش يافته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۹۷
رئيس سازمان كار و امور اجتماعي مازندران:

در سه سال گذشته نرخ بيکاري يک درصد کاهش يافته است

رئيس سازمان کار و امور اجتماعي مازندران گفت: با وجود توسعه واحدهاي صنعتي در استان مازنداران، در سه سال گذشته نرخ بيکاري طبق برنامه يک درصد کاهش يافته است.

به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، محمد نجفي در مراسم افتتاح شرکت سامان نوين بهشهر گفت: عدم بهره برداري از واحدهاي صنعتي در حال احداث به علت پرداخت نشدن تسهيلات بانکي در سال گذشته موجب افزايش نرخ بيکاري مي شود.

وي با بيان اينکه سالانه در مازندران 32 هزار نفر به بيکاران مازندران اضافه مي شود، خاطرنشان کرد:‌ در سال گذشته 33 هزار و 800 شغل در استان ايجاد شد که امسال نگراني کاهش اشتغالزايي در استان وجود دارد.

رئيس سازمان کار و امور اجتماعي مازندران بيان کرد:‌ علت افزايش نيروهاي نيازمند شغل در سال هاي اخير، افزايش جمعيت در دهه 60 است.

نجفي به مصوبه هيئت وزيران براي رفع محدوديت هاي صنايع بزرگ در مازندران اشاره کرد و يادآور شد: در برنامه توسعه سوم 175 ميليارد تومان سرمايه گذاري در مازندران صورت گرفت که اين ميزان در برنامه چهارم به هزار و 500 ميليارد تومان افزايش يافته است.

وي با عنوان اينکه عقب افتادگي صنعتي مازندران با توجه ويژه دولت به زودي جبران خواهد شد، يادآور شد: ميزان اشتغال مازندراني ها در بخش صنعت در برنامه سوم 180 هزار نفر بوده که اين تعداد در حال حاضر به 385 هزار نفر رسيده است.

رئيس سازمان کار و امور اجتماعي مازندران در خصوص تزريق تسهيلات بانکي به بخش صنعت گفت: اين تسهيلات به افراد داراي تخصص و سابقه کار پرداخت شود.

به گفته نجفي، سهم منابع مالي در نظر گرفته شده براي مازندران از سوي دولت در سال هاي اخير و در برنامه سال آينده عقب افتادگي استان را تا حدودي جبران کرده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار