کد خبر:۳۳۰۳۹۹
تغذیه در رمضان – 5

از خوردن شیر در ماه رمضان غافل نشوید/ مصرف ماست در زمان افطار مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را حل می‌کند

یک متخصص تغذیه گفت: در گروه لبنیات، جذب مواد موجود در شیر بهتر است و در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر به همراه دیگر فرآورده های لبنی مصرف شود.
از خوردن شیر در ماه رمضان غافل نشوید/ مصرف ماست در زمان افطار مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را حل می‌کند

کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفت‌و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در ماه رمضان گفت: لبنیات یکی از گروه‌های اصلی غذایی محسوب می‌شود و مهم‌ترین منبع این ویتامین شیر است و بهتر است در زمان افطار مصرف شیر، پنیر، شیربرنج و فرنی کم شیرین در اولویت قرار داده شود.

 

وی ادامه داد: در گروه لبنیات، جذب مواد موجود در شیر بهتر است و در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر به همراه دیگر فرآورده های لبنی مصرف و توصیه می شود که با یک لیوان شیر ولرم و دو عدد خرما روزه تان را باز کنید.


به گفته این متخصص تغذیه؛ در میان دیگر لبنیات ها ماست می‌تواند مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را حل کند و به همین دلیل توصیه می‌شود در زمان افطار یک فنجان ماست همراه با غذا مصرف شود  و مصرف دوغ کم نمک نیز در هنگام سحر می تواند در کم کردن احساس تشنگی در طول روز کمک کننده باشد.

 

دکتر کیمیاگر در ادامه بیان داشت:  پنیر بهترین پروتئین زود هضم است و بهتر است در هنگام افطار مصرف شود.

 

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای گروه سنی نوجوانان و سنین بلوغ به خصوص در ایام رمضان روزانه مصرف 3 الی 4 واحد ، سالمندان 3 واحد و سایر افراد 2 تا 3 واحد لبنیات توصیه می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار