کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتو گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در ماه رمضان گفت: لبنیات یکی از گروههای اصلی غذایی محسوب میشود و مهمترین منبع این ویتامین شیر است و بهتر است در زمان افطار مصرف شیر، پنیر، شیربرنج و فرنی کم شیرین در اولویت قرار داده شود.
وی ادامه داد: در گروه لبنیات، جذب مواد موجود در شیر بهتر است و در بین دیگر خوراکی ها جایگزین مناسبی ندارد و باید در فواصل میان افطار تا سحر به همراه دیگر فرآورده های لبنی مصرف و توصیه می شود که با یک لیوان شیر ولرم و دو عدد خرما روزه تان را باز کنید.
به گفته این متخصص تغذیه؛ در میان دیگر لبنیات ها ماست میتواند مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را حل کند و به همین دلیل توصیه میشود در زمان افطار یک فنجان ماست همراه با غذا مصرف شود و مصرف دوغ کم نمک نیز در هنگام سحر می تواند در کم کردن احساس تشنگی در طول روز کمک کننده باشد.
دکتر کیمیاگر در ادامه بیان داشت: پنیر بهترین پروتئین زود هضم است و بهتر است در هنگام افطار مصرف شود.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای گروه سنی نوجوانان و سنین بلوغ به خصوص در ایام رمضان روزانه مصرف 3 الی 4 واحد ، سالمندان 3 واحد و سایر افراد 2 تا 3 واحد لبنیات توصیه میشود.