آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۰۸۰
تغذیه در رمضان – 11

خرما و کشمش از بیش خواری به هنگام افطار ممانعت می کنند/ مصرف آب زیاد به هنگام افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود

مصرف خرما و کشمش در هنگام افطار سبب کنترل اشتها می شوند و از بیش خواری به هنگام افطار ممانعت می کنندو همچنین مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت.
خرما و کشمش از بیش خواری به هنگام افطار ممانعت می کنند/ مصرف آب زیاد به هنگام افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» ، یکی از عادات غلط غذایی روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد در هنگام شروع افطار آب سرد،شربت ویا نوشابه مصرف می کنند، بهتر است افطار  را با کمی آب گرم و یا چای آغاز کنیم.


پس از آن می توان از خرما یا کشمش استفاده کردزیرا این دو سبب کنترل اشتها می شوند و از بیش خواری به هنگام افطار ممانعت می کنند. علاوه بر آن مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت لــذا تـــوصیه می شود که در وعده افطار حداقل  5-3 عدد خرما مصرف شود البته از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها باید پرهیز شود.


 به طور کلی توصیه می شود به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی ویتامین ها و املاح هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود، افراط در مصرف انواع شیرینی به هنگام افطار چاقی و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت.


مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود، بعد از صرف سحری نیز بســـیاری از افراداز بیـــم تشنــــگی در طول روز به مقدار فراوان آب می نوشند که کار درستی نیست.


توصیه می شود روزه داران  از مصرف تنقلات زیاد در فاصله افطار تا سحر پرهیز کنند،  این قبیل مواد دیر هضم هستند و سبب می شوند که به هنگام سحر به دلیل پری معده میل به غذا کاهش پیدا کند. همچنین، مصرف مـــواد غذایی سنگین، دیر هضم، پر چرب و سرخ شده به هنگام افطار مناسب نیست.


به طور کلی توصیه می شود به جای غذاهای چرب و سرخ شده از غذاهای آب پز و بخارپز شده استفاده شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار