به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، پنجمین کارگروه توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در کمیته امداد امام خمینی ( ره ) با حضور جمعی از اساتید دانشگاه ، زنان کار آفرین و تنی چند از معاونین و مدیران این نهاد و دیگر دستگاهها و با هدف بررسی راهکارهای توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار برگزار گردید.
بر پایه این گزارش علی محمد ذوالفقاری معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام ( ره ) با بیان این که این نهاد با حمایت هدفمند از اقشار آسیب پذیر از فقر نوازی جلوگیری کرده است تصریح کرد : خدمات کمیته امداد امام ( ره ) به جامعه هدف بطور محدود و دارای زمان بندی مشخص است.
معاون حمایت و سلامت خانواده امداد امام ( ره ) افزود : توانمند سازی اقتصادی ، اجتماعی ، فکری و فرهنگی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و فرهنگی متناسب با شرایط مددجویان در اولویت برنامه های اجرایی این نهاد مردمی قرار داشته و با مساعدت دولت محترم ، حامیان نیکوکار و خدمات ارایه شده توسط کمیته امداد امام ( ره ) ، چرخه توانمند سازی خانواده ها برای خودکفا شدن و خروج از تحت پوشش در دستور کار قرار دارد.
وی گفت : هیچ سیاست اجرایی در داخل کشور بدون در نظر گرفتن نقش و حقوق فقرا و نیازمندان فراگیر نخواهد شد و یکی از نقشهای اصلی کمیته امداد امام ( ره ) در کنار سایر خدمات ارایه شده ، ایجاد
اورژانس فرهنگی در این نهاد و به منظور آسیب شناسی اجتماعی و فکری خانواده ها و اقشار آسیب پذیر است که نقش تعیین کننده ای در موفقیت افراد دارد.
ذوالفقاری در پایان خواستار مشارکت گسترده و ایفای نقش پر رنگ تری از سوی اساتید دانشگاهی ، مسئولان ، فرهیختگان ، حامیان و سایر اقشار مردم مومن و شریف کشورمان در زدودن چهره فقر از اجتماع شد.
شایان ذکر است سهیلا جلودارزاده مشاور وزیر صنعت ، معدن و تجارت که از اعضای اصلی این کارگروه می باشد با بیان نقش انکار ناپذیر کمیته امداد امام خمینی ( ره ) در حمایت و توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار خواستار استمرار فعالیت های این کارگروه در چارچوب موضوعات مطرح شده و با حمایت و نظارت امداد امام ( ره ) شد.