نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بنده نامه استیضاح وزیر علوم را امضا نکردم، اما قاعدتاً به آن رأی میدهم.
حمید رسایی در گفتگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، درباره استیضاح وزیر علوم گفت: بنده نامه استیضاح را امضا نکردم، اما قاعدتاً به آن رأی میدهم؛ متأسفانه در کشور جریانی وجود دارد که اگر مردم به آن رأی دهند، آن رأی را حتی بالاتر از رأی خدا میدانند و هنگامی که آرای مردم به نفع آنان نباشد از تشبیه مردم به حیوانات دریغ نمیکنند.
وی افزود: شما در زمان رئیس جمهور سابق هم میبینید وقتی یک عده ای در استقبال از احمدی نژاد به خیابان ها می رفتند اینها مردم را با بی ادبی به دلفین تشبیه می کردند که در جلوی رئیس جمهور بالا و پایین می پرند؛ در روزهای قبل هم شاهد این نوع عبارات زشت بودیم که می گفتند اگر جارو هم تقسیم کنیم مردم صف می ایستند.
رسایی اظهار داشت: این جریان در برخورد با مردم همیشه این طور رفتار کرده، در دولت قبل میبینید که یک نماینده اصلاح طلب مجلس یا یک نماینده اصولگرای منتقد دولت احمدینژاد یک حرف معمولی هم می زد، آن حرف را حرف همه نمایندگان مجلس مطرح میکردند.
نماینده مردم تهران تصریح کرد: اکنون میبینیم که اکثر نمایندگان کاری را انجام میدهند که وظیفه ذاتی آنان است، اما آن را به عنوان چوب لای چرخ دولت مطرح می کنند که توسط عده ای کم صورت گرفته و می خواهند آن را به نمایندگان القا کنند.
وی ادامه داد: هر چند این نوع دوگانگی در این جریان وجود دارد، اما ملت هوشیار ما دیگر این نوع افراد و جریان ها را کاملاً شناخته اند و ما اگر در هر دولتی باشیم باید بپذیریم که مجلس یک نقش نظارتی دارد، هر چند ممکن است این حرف به این معنی نباشد که همه تصمیمات مجلس درست است.
رسایی افزود: ساز و کار بخشی از اداره مملکت و حکومت در اختیار مجلس می باشد و فعلاً این نمایندگان تا سال آینده در خانه ملت حضور دارند. در دوره های بعد نیز ممکن است اشخاص دیگری بیایند، ولی ما باید رأی آنها را بپذیریم و نباید با نمایندگان مردم برخورد دوگانه داشته باشیم.
این نماینده مجلس با انتقاد از برخی رسانهها گفت: متأسفانه رسانه هایی هم وجود دارند که به دنبال بازی های سیاسی خودشان هستند، و گرنه نمایندگان به وظایف قانونی خود عمل می کنند. طبق قوانین عده ای از نمایندگان درخواست استیضاح کردند و شخص وزیر هم باید پاسخگو باشد حالا چه نمایندگان قانع شوند یا آن را نپذیرند.
وی درباره اتهامزنی برخی از رسانه ها مبنی بر اینکه نمایندگان به دنبال منافع حزبی و گاهاً شخصی هستند، عنوان کرد: این موارد بی احتمال در یک استیضاح نیست، اما بستگی دارد که چه کسانی استیضاح را امضا کردند.
رسایی در خصوص آنان گفت: بنده افرادی که مسأله استیضاح را عنوان کردند می شناسم و می دانم آنها افرادی نیستند که به دنبال معامله و زد و بند سیاسی باشند؛ آنها آدم های شفافی هستند و باید بگوییم که همین یک استیضاح هم نیست و استیضاح های دیگری هم در راه است.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس درباره به تعویق افتادن اعلام وصول استیضاح از طرف هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: این کاملاً مشهود و معلوم است که آقای لاریجانی با این دولت هماهنگی بیشتری دارد و بیشتر هم آن را قبول داشته و بیش از دیگران حتی با خطاها و اشتباهات این دولت همراهی می کند؛ این حق طبیعی آقای لاریجانی است، اما تبعات این اشتباهات متوجه ایشان نیز می شود.
وی ادامه داد: تلاش رئیس مجلس این است که مسأله وزیر علوم را با مصالحه حل کند، اما این طور نیست که کسانی که خواهان استیضاح هستند یک روز صبح از خواب بلند شده و فکر استیضاح به سرشان بیفتد و آن را مطرح کنند.
رسایی در پایان اظهار داشت: ما معتقدیم که باید به دولت کمک کرد، اما این کمک ها مشروط به این است که وزرا و وزارتخانه های آنها در مسیر سیاست های کلی نظام که تعیین شده است، گام بردارند، اما وزارت علوم برخلاف هشدارها و تذکرهای دلسوزانه رهبر معظم انقلاب و جهت گیری ها و کارهایی که خودش در مجلس قول داده حرکت نمی کند.
موفق باشی دلاور.