کد خبر:۳۳۴۳۵۲
زرگر در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:‌

عوارض روحی عقیم‌سازی در آقایان جبران‌ناپذیر است/ طرح مجلس با کار فرهنگی باید اجرا شود

یک استاد اورولوژی دانشگاه تهران گفت: جراحی‌های جلوگیری از بارداری و عقیم‌سازی در آقایان اغلب با عوارض جبران‌ناپذیر روحی و روانی همراه است.
عوارض روحی عقیم‌سازی در آقایان جبران‌ناپذیر است/ طرح مجلس با کار فرهنگی باید اجرا شود

محمدعلی زرگر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص عوارض عقیم‌سازی و جراحی های جلوگیری از بارداری گفت: در جراحی‌های جلوگیری از بارداری که در مردان با نام وازکتومی انجام می‌شود، شانس برگشت بسیار کم است و هزینه گزافی دارد که آن هم قطعی نیست.

 

استاد اورولوژی دانشگاه تهران ادامه داد: متأسفانه اغلب این کار از روی ناآگاهی از عواقب آن انجام می‌شود؛ چرا که عوارض بعدی آن نظیر عوارض روحی و روانی، بویژه در مردان بسیار تأثیرگذار است و زمانی که مرد احساس می کند قدرت باروری خود را از دست داده این موضوع حتی روابط زناشویی زوجین را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

 

وی افزود: جراحی‌های جلوگیری از بارداری و در واقع وازکتومی در آقایان عوارض دیگری نظیر ایجاد برخی توده های دردناک را در پی خواهد داشت که اغلب برای درمان آن مجبور به جراحی دوباره هستیم.

 

زرگر در ادامه در خصوص طرحی که در مجلس با عنوان «افزایش نرخ باروری و جلوگیری از کاهش رشد جمعیت» در حال پیگیری است وبراساس آن برای جراحی‌های جلوگیری از بارداری مجازات تعیین شده است، گفت: جراحی‌های جلوگیری از بارداری قطعاً عوارض جبران‌ناپذیری دارد و در واقع نقص عضو محسوب می‌شود، اما کاری که با اجبار همراه باشد همیشه موفقیت‌آمیز نیست. در اصل این اعمال، غیرقانونی و بدون مجوز پزشک خواهد بود که در این خصوص نیاز به کار فرهنگی داریم.

 

استاد اورولوژی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ما باید مردم را قانع کنیم تا بدانند که جراحی‌های جلوگیری از بارداری نه تنها سودی ندارد، بلکه عوارض جبران‌ناپذیری را نیز در پی دارد؛ در واقع باید ابتدا آگاهی‌سازی انجام دهیم که این موضوع نیاز به کار فرهنگی دارد، اما اگر این کار قانون شود همه موظف به اطاعت از قانون هستیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار