به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم رونمایی از کلیپ جدید حامد زمانی با نام «می کشیم» با حضور حجت الاسلام زائری، اسماعیل امینی، محمدمهدی سیار، حسین قرایی صبح امروز در کافه نخلستان سازمان هنری – رسانه ای اوج برگزار شد.
امینی در ابتدای این برنامه با بیان اینکه زبان هنر، زبان تاثیرگذاری است، گفت: اغلب تصور می شود که هنر تنها وظیفه آفریدن زیبایی را بر عهده دارد، البته در این روزگار که سرگرمی جزو اولویت ها است، به هنر نیز به دید یک سرگرمی نگاه می شود. به عبارت دیگر امروزه حتی به شعر که از دیرباز با حکمت پیوند خورده و همسایه فلسفه است هم از نگاه یک ابزار سرگرمی نگریسته می شود.
وی در همین زمینه افزود: شعر امروزه حتی در رسانه های خودمان نیز جنبه سرگرمی پیدا کرده است؛ علاوه بر آن موسیقی در حال حاضر به یک رسانه تاثیرگذار تبدیل شده است؛ در حالی که در گذشته یافتن یک قطعه موسیقی کار بسیار سختی بود.
این شاعر کشورمان اظهار داشت: امروزه دوستان مان از زبان تاثیرگذار هنر و موسیقی برای نبرد با ظلم استفاده کرده اند و باید گفت تاثیرگذاری که نبرد فکری و فرهنگی بر افراد می گذارد به مراتب بیشتر از تاثیر نبرد در صحنه جنگ است.
امینی یادآور شد: رژیم صهیونیستی امروزه در فیس بوک صفحاتی را به زبان فارسی ایجاد کرده تا از این طریق به کارهای تبلیغاتی خود بپردازد؛ از این رو قطعا کار حامد زمانی و دوستانش کار هوشمندانه ای را انجام داده اند.
وی با بیان اینکه باید تمام توان خود را در برابر دشمن به فعلیت برسانیم، ادامه داد: یکی از توانایی هایمان در مقابله با دشمن فعالیت های هنری است.
این شاعر کشورمان با اشاره به حوزه طنز افزود: در زبان عوام طنز تنها برای لحظه های شادی و سرگرمی است؛ در حالی که کار اصلی طنز نشان دادن فاصله بین وضعیت موجود تا وضعیت مطلوب است. به عبارت دیگر فریبکاران قصد دارند نشان دهند که وضعیت موجود بالاترین حد کمال است، در حالی که طنزپرداز فاصله موجود بین این دو وضعیت را نشان می دهد.
امینی با بیان اینکه زبان ترانه «می کشیم» طنز است، گفت: ولی در اصل این شعر رجزخوانی کسی برای عده ای مظلوم است؛ در واقع این کلیپ به صورت وارونه وار به جنگ رژیم صهیونیستی و غزه می پردازد.
وی تصریح کرد: در تمام دنیا جریان های روشنفکری جدای از تفکرات سیاسی خود نسبت به جنگ یک دولت مسلح در برابر یک ملت مظلوم موضع گیری می کنند؛ ولی جای شگفت اینجاست که در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جریانات روشنفکری ایران هیچ گاه حساسیتی از خود دربرابر اقدامات رژیم صهیونیستی نشان نداده اند؛ چرا که آنها احساس می کنند این کار همسو شدن با انقلاب اسلامی است.
این شاعر کشورمان گفت: متاسفانه امروزه به دلیل ثبات و آرام آرامش کشور مبارزه با استکبار به یک فانتزی برای ما تبدیل شده، ولی هنوز جوانان مومن کشورهای آذربایجان و ترکیه و .... حال و هوای اوایل انقلاب اسلامی را در خصوص مبارزه با استکبار دارند.
امینی گفت: اگر مسئولان فرهنگی کشور اهتمام کنند تا موسیقی که زمانی تنها بیان عواطف سطحی و رماتیک بود، به خدمت اندیشه، حکمت و موضع گیری در برابر استکبار در بیاید، قطعا کار موثری خواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در گذشته اهل اندیشه، دیانت و تفکر علاقه چندانی به استفاده از موسیقی برای بیان دیدگاه های خود نداشتند ولی باید گفت امروزه گوش شنوای این هنر بسیار زیاد است و اگر بین موسیقی و اندیشه، دیانت و تفکر ارتباط برقرار کنیم، باید بگوییم که کار هوشمندانه ای کرده ایم.