انتشار 67 مقاله اعضاي هيئت علمي دانشگاه تبريز در مجلات ISI
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۶۴۷
در سال جاري صورت گرفت

انتشار 67 مقاله اعضاي هيئت علمي دانشگاه تبريز در مجلات ISI

رئيس دانشگاه تبريز از انتشار 67 مقاله اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه در سه ماه نخست سال جاري در مجلات ISI خبر داد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر سيد محمدتقي علوي گفت: در اين مدت اعضاي هيئت علمي دانشگاه تبريز نيز آخرين يافته هاي علمي خود را در قالب 5 مقاله در مجلات غير ISI نمايه دار، 37 مقاله در مجلات علمي پژوهشي و يک مقاله در مجلات علمي ترويجي ارائه کرده‌اند.

به گفته وي، در بين دانشکده‌ها و پژوهشکده‌هاي دانشگاه تبريز از نظر تعداد کل مقالات چاپ شده در مجلات ISI، بيشترين تعداد مقالات چاپ شده به ترتيب به دانشکده‌هاي شيمي، پژوهشکده فيزيک کاربردي و ستاره شناسي و دانشکده‌هاي فني و مهندسي مکانيک و فيزيک اختصاص داشته است.

علوي تعداد کل مقالات چاپ شده اعضاي هيئت علمي دانشگاه تبريز در سه ماهه نخست سال جاري را 110 عنوان مقاله اعلام و تصريح کرد: بيشترين تعداد مقالات چاپ شده در مجلات علمي معتبر داخلي و خارجي در بين دانشکده‌ها و مراکز پژوهشي دانشگاه تبريز در اين مدت به ترتيب از سوي اعضاي هيئت علمي دانشکده‌هاي کشاورزي، شيمي و فني مهندسي مکانيک با 35، 22 و 16 مقاله تعلق داشته است.

رئيس دانشگاه تبريز همچنين با بيان اينکه در خردادماه سال جاري، 36 مقاله از اعضاي هيئت علمي دانشگاه تبريز در مجلات علمي معتبر داخلي و خارجي منتشر شده است، خاطرنشان کرد: از اين تعداد، 25 عنوان در مجلات ISI، دو مقاله در مجلات ISI نمايه‌دار و 9 عنوان در مجلات علمي پژوهشي داخلي منتشر شده‌اند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار