فرهنگ اشرافيت مانع گسترش آموزش ديني است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۳۸
مدير جامعةالقرآن كريم شهرستان اراك:

فرهنگ اشرافيت مانع گسترش آموزش ديني است

مدير جامعةالقرآن كريم اراك گفت: وجود اشرافيت فرهنگي در مراكز استان‌ها، به وي‍ژه پايتخت يك معضل بزرگ اجتماعي و مانعي جهت بسط آموزش‌هاي ديني با كيفيت در كشور است.

علي آستركي در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، اظهار داشت: اگر مسئولان از اين زاويه به مقوله فرهنگ نگاه كنند، مي‌توانند بسياري از مشكلات را رفع كرده و روش جديدي را در مديريت فرهنگي كشور پايه‌گذاري کنند.

وي با اشاره به نبود عملكرد صحيح در توزيع منابع و امكانات ديني و فرهنگي، خاطرنشان کرد: علاوه بر حق طبيعي همه افراد جامعه در برخورداري از امكانات مادي و معنوي موجود در يك كشور، استعدادهاي بي‌شماري در اقصي نقاط ايران وجود دارد، كه در صورت توجه، اراپه خدمات و امكانات مناسب مي‌تواند شكوفا شده و باعث رشد و ارتقاي سطح سواد فرهنگي و ديني ديگر افراد در جامعه شود.

آسترکي همچنين اذعان داشت: اگر قايل به دولت آموزشي باشيم بايد امكانات و وسايل آموزشي در اختيار عموم مردم قرار گيرد و تلاش كنيم كه همه افراد از آموزش‌هاي ديني و قرآني به‌طور برابر بهرمند شوند و اين مسئله در مورد تمام نيازمندي هاي ملت ايران قابل تعميم است.

وي در ادامه از آغاز به کار مدرسه حفظ قرآن كريم در اراک با حضور 50 داوطلب در تابستان امسال خبر داد و افزود: مدرسه حفظ قرآن كريم براي نخستين بار در شهرستان اراك و با هدف ترويج فرهنگ قرآني در سراسر كشور به ويژه مناطق محروم تاسيس خواهد شد.

مدير جامعةالقرآن كريم شهرستان اراك با بيان اين كه افراد داوطلب به صورت رايگان از تسهيلات اين مركز استفاده خواهند كرد، گفت: داوطلبان از سن 9 سال به بالا در اين مركز پذيرفته مي شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار