كاهش بودجه آموزش عالي در لايحه بودجه 88
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۹۱۵
وزير علوم خبر داد:

كاهش بودجه آموزش عالي در لايحه بودجه 88

وزير علوم، تحقيقات و فناوري از كمبود بودجه وزارت علوم خبر داد و گفت: در لايحه بودجه 88، در يك مورد 8500 ميليارد تومان از بودجه جاري آموزش عالي كسر شده است.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمدمهدي زاهدي امروز در مراسم افتتاحيه دانشكده مديريت و اقتصاد دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به اينكه دولت و مجلس در خصوص تجديدنظر بودجه سال 88 به نتيجه رسيده‌اند، اظهار داشت: وزارت علوم اميدوار است در تجديدنظر لايحه بودجه سال 88، بودجه وزارت علوم افزايش يابد.

وي با تاكيد بر اينكه دانشكده مديريت و اقتصاد دانشگاه تربيت مدرس بايد تحول جديد در زمينه اقتصاد اسلامي به وجود آورد، اضافه كرد: وزارت علوم آمادگي انعقاد قرارداد پژوهشي در زمينه اقتصاد را با دانشگاه تربيت مدرس دارد.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري خاطرنشان كرد: در صورتي كه دانشكده اقتصاد اين دانشگاه توانايي ايجاد تغيير در تعريف دروس، محتواي دروس و تاليف كتاب‌هاي جديد در زمينه اقتصاد را داشته باشد، وزارت علوم قادر خواهد بود از طريق بودجه‌هاي پژوهشي به دانشكده اقتصاد و مديريت كمك مالي كند.

زاهدي تصريح كرد: ايجاد حوزه‌هاي جديد اسلامي در زمينه اقتصاد كمك شاياني به نظام جمهوري اسلامي ايران و نظام آموزشي كشور خواهد بود؛ چرا كه از اين طريق استفاده از تئوري‌هاي غربي در كشور كاهش مي يابد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار