مطالبات 3 ميليارد توماني شهرداري ايلام از دستگاههاي اجرايي استان
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام، مهندس عبدالله بهادري ديروز در ديدار با رسانههاي استان اظهار داشت: ترافيك شهر ايلام پديدهاي چند وجهي است كه شهرداري نميتواند به تنهايي اين معضل را برطرف كند.
وي افزود: عدم ثباب مديريت شهري و پايين بودن عمر شهردار در ايلام، يكي از مشكلات موجود در اين زمينه است.
بهادري با بيان اينكه بايد متناسب با منابع مالي و نيروي انساني، مشكلات شهري، تشخيص و اولويت بندي شوند، تصريح كرد: همسويي با مردم به گونهاي ايجاد شده است كه مردم در پرداخت عوارض شهري خود راضي هستند.
شهردار ايلام همچنين با اشاره به اينكه زمان مديريت شهرداري در استان، فرصت مناسبي براي برنامهريزي اجرايي برنامهها نيست، خاطرنشان كرد: وجود اين مشكل در كنار ساير عوامل باعث شده است كه ايلام از نظر مديريت شهري در مقايسه با استانهاي همجوار دچار عقب ماندگي باشد./انتهاي پيام/