آزمايشگاه پزشکي قانوني در اراک راه اندازي مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۳۳۷
مديرکل پزشکي قانوني استان مرکزي:

آزمايشگاه پزشکي قانوني در اراک راه اندازي مي شود

مديرکل پزشکي قانوني استان مرکزي از راه اندازي مرکز مجهز ساختمان و آزمايشگاه پزشکي قانوني در شهرستان اراک تا پايان سال جاري خبر داد.

امير محمد کاظمي فر در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، تصريح کرد: اين مرکز با پيشرفت فيزيکي 50 درصد و با اعتباري بالغ بر 400 ميليون تومان به بهره برداري مي رسد.

وي افزود: در حال حاضر سه شهرستان کميجان، خنداب، آشتيان، فاقد مرکز پزشکي قانوني هستند و نبود مرکز پزشکي قانوني در اين شهرستان‌ها مشکلاتي را براي شهروندان و مسئولان ايجاد کرده است.

کاظمي فر از وقوع 1752 مورد مصدوميت ناشي از تصادفات در دو ماهه سال جاري خبر داد و گفت: اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، 14 درصد کاهش داشته است و فوت ناشي از تصادفات 91 مورد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 22 درصد رشد داشته است و همچنين 4636 مورد معاينه سرپايي در استان انجام که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد رشد داشته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار