مشايي در حد و اندازه معاون اولي نيست
حجت الاسلام علي اكبر نوايي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، در مورد انتخاب مشايي به عنوان معاون اول رئيس جمهور اظهار داشت: گمارنده وي رئيس جمهوري است كه مردم با انگيزه اسلامي و مشاركت بالا به وي راي دادند و وي را انتخاب كردند و اين رئيس جمهور است كه به جريان هاي اسلامي كمك مي كند.
وي در بيان شخصيت رحيم مشايي اذعان داشت: مشايي فردي صد در صد اسلامي و مطلوب و در حد و اندازه معاون اولي رئيس جمهور نيست، چرا كه آرمان هاي ملت ايران را نمي شناسد و اغراض صهيونيزم و ملل سلطه گر را از جعل ملت اسرائيل نمي داند.
نوايي در ادامه بيان داشت: كسي كه در يكي از سخنراني هايش اعلام مي كند كه دوره حاكميت دين سپري شده است، موجب تضعيف روند اسلامي مي شود و مردم نيز نمي توانند كسي را كه اعتقاد به دوستي ملت ايران و اسرائيل دارد، بپذيرند.
مسئول گروه معارف مجله «انديشه حوزه» در ادامه افزود: عزل مشايي اقدامي شايسته از طرف رئيس جمهور است، اگر او نيز اگر فردي مخلص و صادق باشد، خود كناره گيري مي كند چرا كه حضور چهره هاي حاشيه ساز در روند خدمت رساني خلل ايجاد مي كند.
استاد انشگاه علوم اسلامي رضوي مشهد در خصوص اعتراضات حوزه علميه به معاون اولي مشايي اعلام كرد: مخالفت مراجع و علما از اين انتصاب اقدامي شايسته بوده است، چرا كه اين فرد در حدي نيست كه در مورد دين و دولت اظهارنظر كند.
علي اكبر نوايي گفت: رئيس جمهور براي پاك كردن اين ذهنيت منفي بايد در انتخاب خود تجديد نظر و از مردم عذرخواهي كند و در انتخا ب فرد مناسب در وهله اول از رهبر و سپس از علما و نخبگان كمك بخواهد./انتهاي پيام/