طرح ولايت، اعتکاف دانشجويان در راستاي خودسازي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۴۱۲
مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري:

طرح ولايت، اعتکاف دانشجويان در راستاي خودسازي است

مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري دوره هاي طرح ولايت دانشجويي را نوعي اعتکاف و بستري مناسب جهت استفاده کافي دانشجويان از زمان در راستاي خودسازي و ارتقاي مباني انديشه اسلامي دانست.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، علي کياني عصر روز گذشته، 30 تير ماه در مراسم افتتاحيه دومين دوره طرح ولايت استاني دانشجويان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان چهارمحال و بختياري در دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با استناد به فرمايشات مقام معظم رهبري بر لزوم آشنايي جوانان با مباني انديشه اسلامي و عمق بخشي در ارزش ها و باورهاي ديني تأکيد کرد.

وي با اشاره به اينکه انقلاب اسلامي از بزرگترين نعمت ها در عصر حاضر است، گفت: انقلاب از زمان پيروزي خود با سرعت تمام توانست فکرها و انديشه هاي زيادي را در دنيا تثبيت کند که با توجه به تأثير و نفوذ بسيار بالاي آن دشمن اسلام ناب را شناخت و براي مقابله با آن برنامه ريزي جدي کرد که وقتي متوجه شد نمي تواند به اهدافش دست يابد، ابتدا جنگ سخت و سپس جنگ نرم را عليه نظام جمهوري اسلامي ايران آغاز کرد.

کياني با اشاره به لزوم تشکيل بسيج دانشجويي و طلبه از ديدگاه حضرت امام(ره) در راستاي مقابله با جنگ نرم دشمن، يادآور شد: در جنگ نرم قرار نبود قسمتي از خاک ايران به تصرف دشمن در آيد؛ بلکه دشمن مي خواست ارزش ها، باورها و اعتقادات جوانان را از آنها جدا کند و اين بار تهاجم گسترده اي را شروع کرد که با درايت حضرت امام(ره)، حملات دشمن يک به يک خنثي شد که هنوز هم اين جنگ ادامه دارد.

مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري افزود: با آن همه حرکت، جبهه گيري و تلاش هاي مقام معظم رهبري و حمايت هاي مردمي، دشمن نتوانست آنطور که برنامه ريزي کرده بود موفق بشود، ولي در بعضي جاها نيز اثر گذار بوده است.

وي اثرگذاري و نقش آفريني مثبت در انديشه ناب اسلامي بين اقشار و گروه هاي دانشگاهي، علمي، جامعه و خانواده را از اهداف مهم طرح ولايت دانشجويي خواند و تصريح کرد: بايد خودباوري و اعتماد به نفس از لحاظ منطق و ابزار فکري بين دانشجويان ايجاد شود.

كياني با بيان اينکه بدون شناخت دين نمي شود از اسلام ناب و ولايت حمايت کرد، عمل به دين را از اهداف ديگر طرح ولايت دانشجويي ذکر کرد و افزود: بايد مانند بزرگان دين ابتدا دين را آن طور که هست؛ شناخت و بعد به دين عمل کرد که اگر اينگونه شود؛ مردم دنيا خود به سمت اسلام گرايش پيدا مي کنند.

مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري با اشاره به پيشرفته تر شدن جنگ نرم دشمن با کمک ابزار و تکنولوژي جديد، توانمند کردن دانشجويان بسيجي در شناخت و درک صحيح از تهاجم فرهنگي و عوامل تشکيل دهنده آن را امري لازم و ضروري خواند.

وي ايجاد قدرت تحليل حوادث، شناخت راه درست و تشخيص وظيفه توسط دانشجويان در پايه هاي فرهنگي و سياسي بر اساس تفکر و مباني اسلامي، ايجاد حساسيت و تقويت انگيزه دروني دانشجويان نسبت به ترويج و توسعه هر چه بيشتر مباحث معرفت ديني در دانشگاه ها، ايجاد انس بيشتر با منابع ديني، توأم کردن ايمان و عمل، تفکر و عاطفه، تقويت روحيه معنوي بين دانشجويان و پيشگامي دانش آموختگان اين دوره در سال آينده در علم، دينداري و خدمت را از مهمترين اهداف طرح ولايت دانشجويي برشمرد.

كياني تأکيد کرد: بايد تلاش کرد تا در راستاي اهدافي که حضرت امام خميني(ره) براي انقلاب داشتند و اهدافي که مقام معظم رهبري براي انقلاب تبيين مي کنند؛ حرکت کنيم تا بتوانيم در جامعه اثر گذار بوده و خود را بسازيم؛ چراکه آينده کشور نياز به اساتيدي دارد که متخصص و متعهد باشند.

مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري به کمبود افراد متخصص متعهد در دانشگاه ها و ادارات و مشکلات ناشي از آن اشاره کرد و هشدار داد: اگر در راه کسب تعهد و تخصص تلاش نکنيم؛ کشور را با دست خود به دشمن داده ايم که خطر جدي براي نظام جمهوري اسلامي ايران است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار