حمايت قاطع بيش از 300 استاد و محقق حوزه علميه از آيت الله يزدي
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۴۲۲
در نامه اي خطاب به آيت الله يزدي صورت گرفت

حمايت قاطع بيش از 300 استاد و محقق حوزه علميه از آيت الله يزدي

بيش از 300 نفر از استادان، نمايندگاه طلاب، مبلغان، پژوهشگران و محققان حوزه علميه قم در نامه‌اي خطاب به آيت الله يزدي از سخنان وي در مورد هاشمي رفسنجاني حمايت كردند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، 306 نفر از استادان، نمايندگاه طلاب، مبلغان، پژوهشگران و محققان حوزه علميه قم با امضاي نامه‌اي خطاب به آيت الله محمد يزدي، رئيس جامعه مدرسان حوزه علميه قم، تاكيد كردند: ما سخنان روشنگرانه و شجاعانه آن عالم آگاه را ارج نهاده، حمايت قاطع خويش را از ديدگاه هاي جنابعالي اعلام مي‌کنيم.

در ادامه اين نامه تصريح شده است: فتنه‌اي که پس از انتخابات با مديريت دشمنان انقلاب اسلامي و با بي تدبيري برخي افراد در داخل کشور پديد آمد، پس از سخنان خيرخواهانه و جامع الاطراف ولي فقيه زمان، حضرت آيت الله العظمي خامنه‌اي (دامت برکاته)، ابعاد آن آشکار و با درايت نظام و آگاهي مردم مهار شد و انتظار اين بود که رئيس محترم مجمع تشخيص مصلحت نظام با تدبير، آرامش به وجود آمده را پاس بدارند و دسيسه هاي دشمنان را آشکار کنند، ولي در کمال ناباوري در قامت رهبر اپوزيسيون و اقليتي که خود را اکثريت مي پندارند، ظاهر شد و با سخناني متعارض با متون روايي و فقهي و نظرات فقيهان و متکلمان بزرگ شيعه، جنبه ديني مشروعيت جمهوري اسلامي را ناديده گرفت و با کتمان ده‌ها آيه و روايت در باب رهبري الهي و فصل الخطاب بودن سخنان ولي فقيه، به تکرار سخنان کانديداي ناکام و حاميان رسانه اي او پرداخت.

در بخشي از اين نامه آمده است: حوزه هاي مقدسه علميه و روحانيت معظم شيعه، در طول تاريخ، پاسداران بزرگ سنگرهاي عقيدتي و مدافعان حقوق مردم و تکيه گاه آنان در آشوب‌ها و فتنه‌ها بوده‌اند و حضرتعالي بحمدلله يکي از اين استوانه هاي سرفراز هستيد که با درک شرايط به روشنگري مي پردازيد.

اين نامه مي‌افزايد: اين سخنان آن قدر تعجب آور بود که محسن مخملباف، سخنگوي ستاد آقاي موسوي در خارج از کشور با تجليل از خطيب نماز جمعه، گفت: صحبت هاي آقاي هاشمي خلاف انتظار من بود، متاسفانه اظهارات جناب آقاي هاشمي، با استقبال گسترده رسانه هاي بيگانه و ضد انقلاب مواجه شد و موجب ناخرسندي مردم مسلمان ايران و نمازگزاراني که سال ها به ايشان اقتدا کرده بودند، شد.

در بخش ديگر اين نامه تاكيد شده است: آيا ستم نيست که آشوب‌گران و قانون‌شکنان و کساني که نه تنها به اموال عمومي و خصوصي مردم رحم نکردند بلکه حداقل 8 بسيجي را شهيد و بيش از 400 نفر از نيروهاي انتظامي و حافظان امنيت کشور را مجروح كردند و خانه خدا (مسجد) را به آتش کشيدند، مردم خوانده شوند و خواستار آزادي بدون قيد و شرط آنان گردند، آيا اين خود گناه بزرگي نيست؟

در بخشي از نامه يادآوري شده است: آيا بايد از مردم مظلوم آسيب ديده دلجويي شود، يا از اغتشاش‌گران و آدم کشان، چرا حتي يک بار هم از کساني که منشاء اين فتنه هستند انتقاد نشد؟ شگفتا! مرد بحران‌ها، چرا بحران آفريني مي کند و در تشخيص مصلحت نظام دچار مشکل شده است!

در پايان اين نامه خطاب به آيت الله يزدي آمده است: ما سخنان روشن‌گرانه و شجاعانه آن عالم آگاه را ارج نهاده، حمايت قاطع خويش را از ديدگاه هاي جنابعالي اعلام مي کنيم، ضمن اين که از ساير بزرگان حوزه مي خواهيم در شرايط حساس کنوني به ياري نظام جمهوري اسلامي بشتابند و کساني را که گول سخنان را خورده اند، هشدار دهند و مردم را در فتنه هاي گمراه کننده تنها نگذارند.

گفتني است، حجج الاسلام احمد سالك، جليل جليلي فرد، عبدالكريم فرحاني، سيد معزالدين حسيني الهاشمي، سعيد فراهاني، محمد دولت خواه، سيداحمد رهنمايي، محمد دشتي، مسلم درگاهي، حسين عبداللهي، و رسول رضوي از جمله امضا كنندگان اين نامه هستند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار